Benim tavsiyemde hacettepe üniversitesi hastanesi yüksek riskli gebelikler bölümünde doç. Dr. Özgür özyüncü. Kesinlikle çok iyi bir doktor ve muayene ücreti de 122 tl.
Benim tavsiyemde hacettepe üniversitesi hastanesi yüksek riskli gebelikler bölümünde doç. Dr. Özgür özyüncü. Kesinlikle çok iyi bir doktor ve muayene ücreti de 122 tl.
ÂÂ UOTE="post: 38273002, member: 411287"]canım önemli birinden Dr. Özgür özyüncü. nün adını aldım aradım maalesef ocakta gelecekm iş
bekleyemedim onun hocası Prof. Selçuk Hocaya muayene oldum 13 haftalık olduğumdan 15 hafta olunca gel dedi
sinir oldum tekrar yukarı gidip ısrarla Dr. Özgür özyüncü. ye randevü almak istiyorum dedim olmaz hocasına almışsın
Dr. Özgür özyüncü. ye geçemessin dediler [/QUOTE]
Ne kadar sacma bisey ya perinatoloji bolümünün hemşire ve sekreterlnierine sinir oluyorum hocanın demediği şeyleri kendi kafalarina göre soyleyebiliyorlar bazen. özgür hocayı ne kadar sevdiysem sekreter ve hemşirelerinden de o kadar nefret ettim yani. benim arkadaşlarım da ibrahim hocaya gittiler ve çok memnunlardı ama onlar ikiz degildi.
kızlar çok şükür bebeğimde bişey yokmuş... herkese öneriyorum hacettepede özgür Hoca var. soy ismi özyüncü ( soy adını tam hatırlayamadım ) iki hafta önce ona muayene oldum.... muhakkak sizlerde ona görünün Rabbim hepimizin gönlüne göre versin amin