BEYNİM DURDU İkizlerden biri ense kalınlığı 3.3 çıktı NE YAPICAM

Lima_

herşey çok güzel ve daha da güzel olacak
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
237
57
53
çift yumurta ikizi olduğunu öğrenince maddiyattan korkup üzüldüm ağladım.....

11+3 günlükken birinin burun kemiği olmadığını ense kalınlığının 3.3 olduğunu söylediler Zekai Tahirde...

günlerdirde kahroluyorum ağlıyorum... ben ne yapacağım arkadaşlar bana akıl verin nolur

Zekai Tahirde yanılmış olabilirlermi ? Özelde devamlı gittiğim doktorum beni Eyüp Ekiciye yolladı oda ayrıntılı ultrasona 550 istiyo şuan sıkışık durumdayız... Onun yerinde Servet Ünsal Tıpta Ali İpek'e gideyim diyorum

sıvı alıncakmış nerde yaptırayım ?? kaçıncı haftada yatırayım ??? beynim durdu lütfen yardım

benim tavsiyem eyüp ekiciye gitmen gerçekten dört dörtlük bir dr herhangi bir sıkıntı oluyrsa gerçekleri söylüyor

benim tavsiyem eyüp ekiciye gitmen gerçekten dört dörtlük bir dr herhangi bir sıkıntı oluyrsa gerçekleri söylüyor
çok sağol canım... sende sıvı alımına gerek duyuldumu ?

hayır aldırmayı düşünüyordum ama eyüp bey gerek yok deyince ikna olup aldırmadım umarım iyi haberlerle gelirsin

Ali ipek te obstetrik ultrasonda çok iyidir..bence eyüp ekici,mustafa salihten daha iyi bile...

Benim tavsiyemde hacettepe üniversitesi hastanesi yüksek riskli gebelikler bölümünde doç. Dr. Özgür özyüncü. Kesinlikle çok iyi bir doktor ve muayene ücreti de 122 tl.

Benim tavsiyemde hacettepe üniversitesi hastanesi yüksek riskli gebelikler bölümünde doç. Dr. Özgür özyüncü. Kesinlikle çok iyi bir doktor ve muayene ücreti de 122 tl.

canım önemli birinden Dr. Özgür özyüncü. nün adını aldım aradım maalesef ocakta gelecekmiş

bekleyemedim onun hocası Prof. Selçuk Hocaya muayene oldum 13 haftalık olduğumdan 15 hafta olunca gel dedi

sinir oldum tekrar yukarı gidip ısrarla Dr. Özgür özyüncü. ye randevü almak istiyorum dedim olmaz hocasına almışsın

Dr. Özgür özyüncü. ye geçemessin dediler

ÂÂ UOTE="post: 38273002, member: 411287"]canım önemli birinden Dr. Özgür özyüncü. nün adını aldım aradım maalesef ocakta gelecekm iş

bekleyemedim onun hocası Prof. Selçuk Hocaya muayene oldum 13 haftalık olduğumdan 15 hafta olunca gel dedi

sinir oldum tekrar yukarı gidip ısrarla Dr. Özgür özyüncü. ye randevü almak istiyorum dedim olmaz hocasına almışsın

Dr. Özgür özyüncü. ye geçemessin dediler [/QUOTE]

Ne kadar sacma bisey ya perinatoloji bolümünün hemşire ve sekreterlnierine sinir oluyorum hocanın demediği şeyleri kendi kafalarina göre soyleyebiliyorlar bazen. özgür hocayı ne kadar sevdiysem sekreter ve hemşirelerinden de o kadar nefret ettim yani. benim arkadaşlarım da ibrahim hocaya gittiler ve çok memnunlardı ama onlar ikiz degildi.

kızlar çok şükür bebeğimde bişey yokmuş... herkese öneriyorum hacettepede özgür Hoca var. soy ismi özyüncü ( soy adını tam hatırlayamadım ) iki hafta önce ona muayene oldum.... muhakkak sizlerde ona görünün Rabbim hepimizin gönlüne göre versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…