beynim durdu sanki

yasmin1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
2.512
1.252
158
az önce aldığım haberle yerle bir oldum diyebilirim.benim canım arkadaşım dostum kansermiş.allahım grip gibi bişey mi bu hastalık ne tarafa baksam hep kanser.çok ayrıntılı bilgi vermek istemiyorum arkadaşım hakkında hani ona kalkıp birisi bişey desin asla istemem burayı okupta. şuan hıçkırıklarımı tutamıyorum 30 küsür yaşında henüz basit bir nödül olarak konuştuğumuz kendi aramızda daha 2 gün önce eğlenip güldük arkadaşım ama nodüller kanser mi çıktı inanamıyorum.doktoru en iyi kanser türü demiş ama adı bile korkutucu.ne demeliyim ne yapmalıyım kendisiyle aynı yerde oturmuyoruz ama çok uzakta değil pek kimseside yok hemen yarın yanına mı gideyim peki ya ağlarsam karşısında.içim yanıyor.ben kolay kolay dost edinemem çok nadirdir güvendiğim herşeyimi anlattığım kişiler benim için o kadar değerliki o kadar seviyorumki.rabbim kimseye vermesin ama böyle olupta iyi olan çok örnekler duydum var mı sizinde duyduklarınız paylaşırsanız çok sevinirim.

çok üzüldüm allah şifalar versin. :(
gerçekten artık grip gibi bir şey oldu herkes cok rahat kanser oluyor.

K8nu sahibesi dediğiniz gibi kanser artık grip gibi herkeste çıkıyor. Tedavi olup iyileşen de çok. O yüzden olumlu düşünün derim. Metin olun ki arkadaşınıza destek olabilesiniz.

3 türü var demiş doktoru kanser olarak onunki en iyisi olan türüymüş.
benim çok yakınımda var bu aynı evde yaşadığım biri senelerdir var ama iyi huylu ve çok şükür ki bir şeyi yok sadece kontrollere gidiyor. Allah şifa versin ama üzmeyin kendinizi morallerinizi yüksek tutun

Acil şifalar diliyorum arkadaşınıza. dilerim iyileşir,eski sağlığına kavuşur.
Ağlayacaksanız karşısında gitmeyin,inanın moral çok önemli bu hastalıkta,bir üzgün bakış,yanlışlıkla edilen bir kelime bile ciddi moral bozukluğu olarak dönüyor hasta insana.
Ağlamam,güçlü dururum,moral veririm diyorsanız gidin tabiki yanına.

K8nu sahibesi dediğiniz gibi kanser artık grip gibi herkeste çıkıyor. Tedavi olup iyileşen de çok. O yüzden olumlu düşünün derim. Metin olun ki arkadaşınıza destek olabilesiniz.
şok olduğum için ne diceğimide bilemedim.iyi örnekleri anlattım hep.bendeydi zaten yeni gitmişti evine tahlil sonuçları için.sakin olmaya çalışıyorum.

Evt dedigin aynen grip gibi 3 kisiden biri kanser benim cevremde de. Ama erken teshis önemli bu konuda. Doktoru da iyi seyler soylemis zaten. Su an ihtiyaci olan sey moral, eger onu daha da uzecegini karsisinda aglayacagini dusunuyorsa kesinlikle gitme derim. Tecrubeyle sabit

Acil şifalar diliyorum arkadaşınıza. dilerim iyileşir,eski sağlığına kavuşur.
Ağlayacaksanız karşısında gitmeyin,inanın moral çok önemli bu hastalıkta,bir üzgün bakış,yanlışlıkla edilen bir kelime bile ciddi moral bozukluğu olarak dönüyor hasta insana.
Ağlamam,güçlü dururum,moral veririm diyorsanız gidin tabiki yanına.
ikimizde o kadar duygusalızki sesten bile anlarız ne oldu bitti diye.bilsem ağlamıcağımı giderim ama ağlamak gerikiyorsada oturur ağlarız herhalde kafam çok karışık saçmasapan yazıyorumdur belki kusura bakmayın.teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

Evt dedigin aynen grip gibi 3 kisiden biri kanser benim cevremde de. Ama erken teshis önemli bu konuda. Doktoru da iyi seyler soylemis zaten. Su an ihtiyaci olan sey moral, eger onu daha da uzecegini karsisinda aglayacagini dusunuyorsa kesinlikle gitme derim. Tecrubeyle sabit
bir taraftan sizin gibi düşünüyorum bir taraftanda yanlız kalmasın istiyorum.

az önce aldığım haberle yerle bir oldum diyebilirim.benim canım arkadaşım dostum kansermiş.allahım grip gibi bişey mi bu hastalık ne tarafa baksam hep kanser.çok ayrıntılı bilgi vermek istemiyorum arkadaşım hakkında hani ona kalkıp birisi bişey desin asla istemem burayı okupta. şuan hıçkırıklarımı tutamıyorum 30 küsür yaşında henüz basit bir nödül olarak konuştuğumuz kendi aramızda daha 2 gün önce eğlenip güldük arkadaşım ama nodüller kanser mi çıktı inanamıyorum.doktoru en iyi kanser türü demiş ama adı bile korkutucu.ne demeliyim ne yapmalıyım kendisiyle aynı yerde oturmuyoruz ama çok uzakta değil pek kimseside yok hemen yarın yanına mı gideyim peki ya ağlarsam karşısında.içim yanıyor.ben kolay kolay dost edinemem çok nadirdir güvendiğim herşeyimi anlattığım kişiler benim için o kadar değerliki o kadar seviyorumki.rabbim kimseye vermesin ama böyle olupta iyi olan çok örnekler duydum var mı sizinde duyduklarınız paylaşırsanız çok sevinirim.
alıyorlar o kadar kardeşimde de oldu.yayılan türünden değilmiş

Bir hafta önce ablamın kanser olduğunu öğrendik. Bizde durum çok daha karışık. Hergün hastanelerdeyiz. İnşallah atlatacağız.

İlk öğrendiğiniz andaki şok insanı felç ediyor, biliyorum ama yakınları olarak bizlere çok iş düşüyor. Ah vah edip ağlama zamanı değil, destek olma zamanı. İnanın bir haftadır gözümden bir damla yaş düşmedi. Ben ağlarsam o nasıl güçlü durabilir ki.

İmkanınız varsa gidin. Hastane süreci zor,insan yanında birini ister muhakkak. Ameliyat falan olacaksa ameliyat zamanı gidin, daha çok faydaniz dokunur.

Yaşı genç anladığım kadarıyla, kanserin türü de iyiymiş, erken de teşhis edilmiş, inşallah tamamen tedavi olur diye düşünüyorum .
Çok geçmiş olsun

Back
X