Beynimin agızında mantar yanı pamuktuk cıktı

Hasanova arzu

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
2
0
1
20
Slm arkadaşlar bebeyımin İlk once dilinde ve sonra komple agız ıcınde dudak ıcınde yanak icinde ya agız ıcınde komple pamukcuk yanı mantar cıktı Dr. Bana antibiyotik yazdı aldım fakat gecmiyor yanı da cok coalıyor karbonatlı su yaptım hiç Bi şekilde gecmiyor hıc faydası olmuyor 6 gundur bebeyımin agız içinde var mantarcıklar bebeyım 3 aylık normalde 120mg 150mg sut içiyordu formul mama ama şımdi sadece 30 veya 60mg iciyor lutfen biri bir şey biliyorsa bana da soyleyin

Emiyorsa göğüs ucunuzuda defenfekte edip verin mutlaka. Yoksa bulaş devam eder. Ben bebeğimin ağzını ve meme ucunu karbonatlı su yapıp ağız mendiliyke silin. Çok geçmiş olsun.

İlaçların kullanımı dışında ekstrakarbonatla defenfekte edin demek istedim emzirmiyorsaniz biberonlarive emzigini dezenfekte edin her kullanımda

Emziriyorsaniz meme ucuna yeşil yod sürün 2 saat sonra emzirin. Bir zararı yok Dr tavsiyesiyle çok yaptim. Hem meme ucu çatlagina agrisina iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…