Beyoğlu'ndaki patlamadan sonra turistler ayrılmaya başladı
Fotoğraflar: Depo Photos
19/03/2016 17:06
Facebook'ta Paylaş
RADİKAL - İstiklal Caddesi'nde bu sabah meydana gelen terör saldırısının ardından Taksim ve Talimhane bölgesindeki oteller boşalmaya başladı.
Patlamanın ardından otellerin yoğun olduğu Talimhane'den çok sayıda turistin valizlerini alarak ayrıldığı görüldü. Taksim civarındaki diğer otellerde kalan birçok turistin de valizleriyle otellerden ayrılmaları dikkat çekti.
Yalan haberdir bu yaa ... ayrilirlarmi hic koskoca sarayı olan itibarlı ülke burası... hele bide bir islam merkezimiz olacak ki off gormeden gidilirmi hic.. orta doğuda yukselen bir yıldız ulkeyiz biz
Yalan haberdir bu yaa ... ayrilirlarmi hic koskoca sarayı olan itibarlı ülke burası... hele bide bir islam merkezimiz olacak ki off gormeden gidilirmi hic.. orta doğuda yukselen bir yıldız ulkeyiz biz
Düşünüyorum yurtdısında yasasam şuan biz suriyeyi gözümüzde nasıl canlandırıyorsak, ben de türkiyeyi öyle canlandırırdım. Bana birisi suriyeye git turist olarak dese gitmem, onların da gelmek istememeleri, gitmeleri normal. Yurtdısından suriye gibi gorunuyoruz farkımız yok.
Valla turistler ister kalsın ister gitsin umrumda degil benim canımı sıkan masum insanların daha ne kadar ölücegi yeter artık lanet olsun bidahakine ellerinde patlar insallah o bombalar