• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bez islak mendil markasi

Hanımlar hangi bebek bezi kullanıyorsunuz ve islak mendili?
Şöyle bi ekran almıştım fikir olsun die bebek bezi markalarını inceliyordu sayfa . Islak mendil yerine temizleme pamuğu kullanabılırsınız

Eklentiler

• IMG_8491.webp
    IMG_8491.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 64
Sleepy kullanıyorum bez ve ıslak mendil olarak memnunuz

Islak mendil olarak waterwipes kullandim ogluma hala da kullaniyorum.. Cok coook memnunum. Bu Islak mendil premature bebeklerde bile kullaniliyor. Piyasadaki en saf ve temiz icerikli islak mendil bence.. Dokusu falan da doygun guzel. Rahatlikla elini yuzunu de silebiliyorum zorda kalinca.
Bez olarakta prima premium care.

Bebeğe göre değişir bez durumu, sleepy kullanıyordum kalibini sevmedim, numara buyuse de küçük geldi tasma sızıntı yaptı, baby turco sleepy ile hemen hemen aynı kalitede kalibi daha büyüktü baby turcodan devam ettim, ikisi de hiç pişik yapmadı ıslak mendil de sleepy baby turco arasında değişiyordu

Doğduğundan beri unibaby yenidogan ıslak mendil ve goon premium soft bez kullanıyordum, kızarıklık dahi yaşamadım 6 ay boyunca. Sonra indirimde olunca sleppy bionatural yenidogan ıslak mendil aldım. Aman Allah im çocuğumun poposu pisik hatta yara oldu (Bu süre zarfında bezde veya beslenmesinde degisiklik olmadi). Asla asla asla önermiyorum o sebeple sleppy yi. Beze gelince goon premium soft tan memnunum sari dışlı olan, ancak indirimden stok yapın uyguna geliyor. Ama bez işi deneme yanılma isi biraz da bence

Goon kullandım kızımda çok memnunum ıslak mendil olarakta baby turco kullandım

Back
X