Bez pastalar 60tl

asya16

kuzucuğun anneciği
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
794
26
118
38
Bursa
$Fotoðraf0449.webp $Fotoðraf0484.webp $Fotoðraf0561.webp

bez pastalarda prima bebek bezi kullanıyorum genellikle 2 numara. yanında ise kimisine çorap, şapka kimisine ıslak mendil yada ayakkabı v.b şeylerle süslüyorum.hastaneye bebek görmeye giderken bi bebeğe ihtiyacı olan çoğu şeyi götürmüş olursunuz. tül ve özel kurdelelerle süslediğim içinde annelerin çok hoşuna gidiyor umarım sizlerde beğenirsiniz.

daha yaptığım çok şey var ama bunları anca yükleyebildim:)

insanları kırmaksa maksadınız çok teşekkür ederim gerçekten hevesim ve kalbim çok kırıldı acaba sipariş almış mıyım diyerek heyecanla açtığım sayfayı ellerim titreyerek mesaj yazıyorum.

size saçma gelebilir bunu yorumla belirtip beni üzmenize ne gerek vardı???

ben bunları hep arkadaşlarıma yaptım hepside çok beğendiler hele bi tanesi üç aydır açmaya içindekileri kullanmaya kıyamıyorum odamıza süs oldu her gelene de gösteriyorum diyor...

gerçekten çok üzüldüm:((

insanları kırmaksa maksadınız çok teşekkür ederim gerçekten hevesim ve kalbim çok kırıldı acaba sipariş almış mıyım diyerek heyecanla açtığım sayfayı ellerim titreyerek mesaj yazıyorum.

ben bunları hep arkadaşlarıma yaptım hepside çok beğendiler hele bi tanesi üç aydır açmaya içindekileri kullanmaya kıyamıyorum odamıza süs oldu her gelene de gösteriyorum diyor...

Merhaba
Olumlu,olumsuz fikirler sizi üzmesin:34:Güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık:16:
İyi satışlar,bol kazançlar:16:

Beğenmeyen daha iyisini yapsın bence çok hoşlar :) İyi satışlar :)

keşke olumlu olumsuz mesajlar beni üzmese hıçkırıklar düğümlendi kızım yanımda ağlayamıyorum bile....

bence çok değişik bir fikir olmuş, ben beğendim.. umarım bol bol sipariş alırsınız, kötü yorumlara takılmayın.. bazı arkadaşlar eleştirmek ile aşağılamak arasında ki farkı çözememiş gördüğümüz kadarıyla..

Hatta kişiye özel yapmak istersen keçe ile isim eklemen de mümkün

Ben keçe ile kapı süsü yapmıştım kendime mesela, buna da isim eklenebilir X bebek gibi

Doğum ziyareti için gerçekten çok hoş bir hediye, böyle özenle hazırlanmış bir hediyeyi ben de açmaya kıyamazdım herhal de.
Emeğinize sağlık, bol kazançlar.

Arkadaşım hiç üzülme sen binlerce farklı fikirde insan var burada.Herkese hoş gelmeyebilir. Benim sana tavsiyem mavi ya da pembe tül kullanıp, grafon kağıdıyla süslemen.

Aşağıdaki örnekler sana daha yardımcı olur.
$SP_A0700.webp Eki Görüntüle 931081

teşekkürler hanımlar beni yüreklendirdiniz. önerisi olanlara da teşekkür ederim ayrıca. keçe ye isim bende yazdım ama onu eklememiştim. keçenin üzerinede Ahmet doğdu aslı abla oldu tarzında yazmıştım

valla bende begendım cocgum olsaydı ısterdım mutlaka:34:

ellerine sağlık çok güzel..

keşke biri bana alsa doğum yaptığımda bu pastalar moda şimdi

teşekkür ederim. şimdi bi arkadaşımız hamile son haftasında ona diğer arkadaşlarımızla toplanıp bez pasta yapıcaz hastaneye giderkende götürücez inşallah.

belki sanada birileri yapar en azından ben sana anlatırım sen kendine yaparsın:)

saçma yazan kişi sizi çok kıskandığından yazmıs bence o böyle şeyler yapamadığı için sizin hevesinizi kırmaya çalışmıs hiç aldırış etmeyin çok şirinler ben olsam bende kıyamazdım kullanmaya :) bol satıslar

teşekkür ederim...
ama hevesimin kırıldığı doğru konuyu açarken acaba neyle karşılaşırım diyorum.
ayrıca herkes alamayabilir ama kendileri yapmak isteyen olursa bunları da diğer konumdaki el işlerini de anlatabilirim

Back
X