Sebze Yemekleri bezelye yemeği ne kadar dayanır?

olimpik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
122
2
68
Eskişehir
merhaba kızlar, ben patatesli havuçlu bezelye yemeği yaptım bugün dolapta 4. gününü doldurdu. kötü kokmuyor bozulmuş mudur anlayamadım. 4 gün uzun bir süre mi çokta canım çekti yemek istiyorum :D

sorunun cevabı bende sanırım aynısını bu gün ben yaşadım perşembe günü yapmıştım bol etli o gün yedik dolaba koydum hiç ısınmadı kaç gündürde evde yemek yiyemedik adam akıllı mis geldi çaylık yedik felan filan bugün atacaktım ama baktım etlere kıyamadım dedim yiyelim kokmyodu pilav yaptım yanına yedik tadı bozulmamıştı 4 saattide herhangi bi sorun yaşamadık kusma ağrı felan

sorunun cevabı bende sanırım aynısını bu gün ben yaşadım perşembe günü yapmıştım bol etli o gün yedik dolaba koydum hiç ısınmadı kaç gündürde evde yemek yiyemedik adam akıllı mis geldi çaylık yedik felan filan bugün atacaktım ama baktım etlere kıyamadım dedim yiyelim kokmyodu pilav yaptım yanına yedik tadı bozulmamıştı 4 saattide herhangi bi sorun yaşamadık kusma ağrı felan

bende yaptığımdan beri hep alıpta ısıttım ısınıp tekrar dolaba girmişliği yok. tadı kokusu iyi ama 4 gün olunca insan emin olamıyor :)

tekrar ısınıp dolaba girmediyse bence bişi olmamıştır...
eğer bozulduysa ısıtırken köpürüyo ve tadından belli oluyoo canım

Back
X