Bebek Beslenmesi Bezin numarası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Mrs_turta

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2015
78
26
18
0 numara pamperstan 1 numaraya geçmeliyim karar veremedim 1. Ayımız bitti 3350 olmuş kilomuz şimdi kiloya göre 1 e geçmemiz lazım sanırım ancak sanki çok büyük büyük oluyor üzerine yada sıfıraa alıştık oyüzden mi bilmiyroum açıkcası nasıl karar vereceğim büyük olduğuna onuda anlmadım

Canım bacaklarından anlarsın iz çikarsa sıkıyodur kilot gibi tam oturuyorsa bez sıkıyodur biraz bolluk olmasi lazim mecbur kucuk bir paket bez alip deniyceksin

ön tarafını hafif katlarsınız çok büyük geliyorsa, benimki hastanede çıktığında 3600grdı 1 no ile başlamıştık 1-2 hafta büyük geldi dediğim gibi kıvırarak kullanıyordum

Ben 3840kg doğum yapmıştım bir paket yenidoğan almıştım ondan sonra 2 den devam ettim vallahi.
Çok da büyük olmuyor. Zaten bunlar büyük diyene kadar bitiyor :KK53:

O zmn 1 numaraya devam et buyuk bez kullanan cocuklarda carpiklik oluyormus ynlarinda kizarklk falan varmi

Bilmiyom anim genelde ole derlerhani bez buyuk olur bebegin arasinda durmz bebekte rahat yuruyemez ya kayserililer ole derler burda kayserili varsa bilirler gnede aklinda bulunsun

Küçücük bebek nasıl yürücek ben çözemedim :KK53:yeni doğmuş yada 1 yaşındaki bebeklerin çoğu yuruyemicegi için arada kalıpta yürümeyi engelleme gibi bir durum olamaz

yurume ne alaka yinede bez ortada cogalyo bacagni kapatmayi engellio

Yürürken bez araya giriyo denmiş de ondan yani .atar yapmaniza gerek yok .relax.:lülülü:. Birde bu isin memleketi mi varmış kayserili.:KK15:.zonguldak da öyle bisey denmiyo.illa bir soru sorulduğu zaman 10 çocuk buyutmussunuz gibi yada doktor mussunuz gibi konuşuyosunuz ya .:KK59:bayılıyorum . her bebek aynı değil.hele ki dediği onaylanmayınca baska biseye donusen kullanıcılar yok mu :KK71:

Cok bilmislik taslama canim cok biliosan konus evt kyserde ole derler sorablrsin belki bebegi hassastr snle muhattp olmk istmyrm kapis yorum yzma tmm :skandal::sinirli::ukala:

Cok korktum ya bildigin gibi degil.:KK17::halay:Cok bilmişlik taslayanlar belli canim . cok bildiğimi de iddia etmedim zaten.ben senle cok muattap olmak istiyorm hatta adresini verde arabama atlayıp geleyip .yorum yazıp yazmicami da sana sormicam. Kapis ne yaw .kimlerle muhattap oluyorm allahım.:eek::KK47::KK53::KK4:

İsine bakkk kapis hamilesn brde saygm sonsz cnm nerdersen de snle laf dalasina gremm hormonlarin yukselmis kime catacagni sasrmssn :KK15::p

Ben ne yapayım benim de Bebeğim 2.400 gr, ben kaç numara bez kullanacağım? :(

Back
X