Aşılama Bezmialem hastanesi doç dr osman şevket aşılama tüp bebek tedavi sonuçları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

prensess01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2017
229
99
98
Arkadaşlar bezmialem hastanesi doç dr osman şevkete muayene oldum.çikolata kistim var1.5yıldır gebe kalamıyorum.şuana kadar aşılama yada tüp bebek yaptırmadım..osman beye muayene olan varmı aranızda? Hastanenin aşılama tüp bebek bölümü nasıl?

Arkadaşlar bezmialem hastanesi doç dr osman şevkete muayene oldum.çikolata kistim var1.5yıldır gebe kalamıyorum.şuana kadar aşılama yada tüp bebek yaptırmadım..osman beye muayene olan varmı aranızda? Hastanenin aşılama tüp bebek bölümü nasıl?
Merhaba canim sen tedavi oluyor musun bezmialemde herhangi bi ucret odeniyor mu

Merhaba! Canım kısırlık bölümüde doç osman bey var.muayene 60tl.sonraki her işlem içindeücret alıyorlar.

Ben osman beyde asilama tedavisi gördüm. Ilk denemede tuttu 6 hafta olana kadar osmam beye gitmeye dvm ettim. Daha sonra baska dokrora geçtim ve 10 haftalikken bebegimin kalbinin durdugunu ogrendim kurtajla alınması gerekiyodu ve islem için yine osman beye gittim. Bir sekilde progmaminda yer açıp kurtajimi kisa surede halletti. Bebek isteğimiz oldugu icin kürtajda rahme cok mudahale etmedigini soyledi. Kontrole gittigimde ilk adet sonrasi tekrar tedaviye baslayabilcegimizi soyledi. Bence gayet isini iyi bilen bir doktor.

1 sene osman hocaya gittim sırf is yerime yakin diye tup bebek icin raporda verebileceklerini söylediler gitmez olaydim bir arpa boyu yol alamadım hsg cekti bilgi verme zahmetinde bile bulunmadı defalarca sordum her seferinde okumadım ama diyip bir enfeksiyon var dedi bir sonraki sorusumda şişlik var dedi bir sorusumda tup kapali bir sorusumda tup acik dedi hsgyi 5 ay sonra zahmet edip raporladi. Raporda hic soylemedigi polip şüphesini yazilmisti. Birde asilama uygulamaya calisti ama ilacin dozu doğru verdilmedi fazla yumuta büyüdü asiri agrilar cektim. Yumurtalarda fazla buyudugu icin tup bebek yapmaya kalkti aceleyle o noktada kendisinde tedavi düşünmediğimi söyledim rapor rica ettim bezmialemin hayir kurumu olmadığını dışarıya rapor vermedigini soyledi. Keşke basta rapor veririz demeselerdi oyalanmasaydik bizde, her muayenedede kapida en az 1-2 saat bekledim bu surec zaten cok zorlu sayelerinde dahada zorlu gecti sonuç olarak asla memnun kalmadım.

Back
X