Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doguma orayi dusunuyorum ama. esim yahut annem yanimda olsun istiyorum birde dogum icin bi kac istegim var onlar icin kabul ederlermi bilmiyorum hastahene gercekten mahremiyete onem veren bi hastahane oldugu icin dusunduruyor acaba alirlarmi diye
Normal doğum yapacaksanız tavsiye etmem.yanyana tahta paravanlar tek kişilik oraya alıyorlar içeri hiç kimseyi almıyorlar doğumhanede artık ne kadar sürerse doğum olunca normal odaya alıryorlar anca ozaman gelinebiliyor
Çok peşpeşe mesaj yazdım ama aklıma geldikçe yazıyorum bezmialem çok temiz çok ilgili çok hastanedir normalde başka sorunuz varsa cevaplarım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Çok peşpeşe mesaj yazdım ama aklıma geldikçe yazıyorum bezmialem çok temiz çok ilgili çok hastanedir normalde başka sorunuz varsa cevaplarım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Maalesef yok tercih üzerine gitmedim genetik sıkıntı vardı büyük hastanede doğum yapmam gerekiyordu.bu arada doğumhanede bayan dr tercih edilemiyormuş kim gelirse o,eğer böyle bir hassasiyetiniz varsa bilginize,hayırlısıyla kucağınıza alın
Maalesef yok tercih üzerine gitmedim genetik sıkıntı vardı büyük hastanede doğum yapmam gerekiyordu.bu arada doğumhanede bayan dr tercih edilemiyormuş kim gelirse o,eğer böyle bir hassasiyetiniz varsa bilginize,hayırlısıyla kucağınıza alın