BEZMIALEM VAKIF GUREBA

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
28
Arkadaslar yakin donemde B3zmiAlem vakif gurebada dogum yapan varmi? acil bi kac bisey sormam gerek

doğum yapmadım ama ameliyat oldum.ve doktorlarına giderim.yardımcı olabileciğim birşey var mı?

Doguma orayi dusunuyorum ama. esim yahut annem yanimda olsun istiyorum birde dogum icin bi kac istegim var onlar icin kabul ederlermi bilmiyorum hastahene gercekten mahremiyete onem veren bi hastahane oldugu icin dusunduruyor acaba alirlarmi diye

Normal doğum yapacaksanız tavsiye etmem.yanyana tahta paravanlar tek kişilik oraya alıyorlar içeri hiç kimseyi almıyorlar doğumhanede artık ne kadar sürerse doğum olunca normal odaya alıryorlar anca ozaman gelinebiliyor

Birde sürekli yan odacıklar da sancı çekenlerin bağırmasını duyup strese giriyor insan

Çok peşpeşe mesaj yazdım ama aklıma geldikçe yazıyorum bezmialem çok temiz çok ilgili çok hastanedir normalde başka sorunuz varsa cevaplarım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Çok peşpeşe mesaj yazdım ama aklıma geldikçe yazıyorum bezmialem çok temiz çok ilgili çok hastanedir normalde başka sorunuz varsa cevaplarım hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah

Kadın doğum doktorlarından tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı acaba?

Maalesef yok tercih üzerine gitmedim genetik sıkıntı vardı büyük hastanede doğum yapmam gerekiyordu.bu arada doğumhanede bayan dr tercih edilemiyormuş kim gelirse o,eğer böyle bir hassasiyetiniz varsa bilginize,hayırlısıyla kucağınıza alın

merhaba ne gibi bir sıkıntı vardı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…