- 24 Mart 2018
- 14
- 3
- 16
- Konu Sahibi issizmuhendis
KIZLAR BEN BEZMİALEME RANDEVU ALDIM DOÇ. DR. PINAR ÖZCAN ' A. BU HOCADA TEDAVİ GÖRENLER YAZABİLİR Mİ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR BEN BEZMİALEME RANDEVU ALDIM DOÇ. DR. PINAR ÖZCAN ' A. BU HOCADA TEDAVİ GÖRENLER YAZABİLİR Mİ?
Tesekkur ederim. Raporlu tup bebek nasil oluyo fiyat nasil degisiyo bilgin var miArkadaşım gidiyor tedavi öncesi tetkikleri yapıyor memnun şimdilik cnm
Birde tup bebek uygulayan drlar sanirim ugrasmadan tup bebege yonlendiriyolar. Bunu istemiyorum once tedavi olalim deneyim olmazsa en son onu deneyim istiyorum. Mesela bi dr a sordum bence tup bebek dediTesekkur ederim. Raporlu tup bebek nasil oluyo fiyat nasil degisiyo bilgin var mi
Tesekkur ederim. Raporlu tup bebek nasil oluyo fiyat nasil degisiyo bilgin var mi
Merhaba pınar hanımda tüp bebek tedavisi gördüm. İletişimi iyi güleryüzlü sizi bilgilendirici bir doktor ben çok memnun kaldım.KIZLAR BEN BEZMİALEME RANDEVU ALDIM DOÇ. DR. PINAR ÖZCAN ' A. BU HOCADA TEDAVİ GÖRENLER YAZABİLİR Mİ?
merhaba, bende pınar hanıma gitmeyi düşünüyorum. siz memnun kaldınız mı? nasıl bir doktorMerhaba pınar hanımda tüp bebek tedavisi gördüm. İletişimi iyi güleryüzlü sizi bilgilendirici bir doktor ben çok memnun kaldım.