Canim benim daha dur bakalim hersey yeni basliyor.lys diyosun onunde guzel gunler var onlari dusun.tabiki seviliceksin seviceksin.ama hayat bu herkese esit davranmiyor iste.kimisi aski bulup mutluluktan ucar kimiside asik olduguyla kalir..2kere asik oldum bu yasa geldim dahada sevdigim adamla evlenemedim.ama senin onunde guzel gunler var gencligin var.universite ortamin olucak arkadas cevren genisliycek daha dur bakalim hersey yeni basliyor umitsizlige kapilman icin cok erken..sen simdiden boyleysen ben oliyim ozaman ;((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sınav stresinden, gelecek kaygısından şu an bu duygular içindesin olabilir mi acabaaa :) olur tatlım daha çoook gençsin elbette çıkar karşına birileriçok istedim sevmeyi sevilmeyi.ama hiç olmadı olmuyor.
2 hafta sonra lys var.şu an bıkkınlık modundayım.sınav falan istemiyorum.sadece sevilmek sevmek istemiştim.tek taraflı olmuyor.karşıdaki kişiden de bekliyorsun.
bıktım artık.bugün öyle değişiğim ki.yardımcı olun.duygularımı yitirir miyim?ölü gibiyim.
kendimi bildim bileli ailem beni sevdi ama diğer sevmesini istediğim insanlar sevmedi.beğendiğim beğenmediğim hiç bir erkek aşk duygularıyla yaklaşmadı bana.edepli olmama rağmen sapık bakışlara maruz kaldım sokakta.iğrençti.
ailen seviyo ya yetmiyor mu demeyin ne olur,ben başka insanları da görüyorum.aynı ortamda bulunuyorum.ayrıca aşk bir erkekle yaşanmaz mı?
hiç kimsenin sevmediği biri olmak istemiyorum.sevgi bir şeyleri paylaşarak olur.bana o fırsatı vermediler.sadece insanlık ettiler.
beğendiğim bir erkek olunca hep"unut,sevdiği var,sevmesi için neden yok"böyle telkinler verdim kendime.
yazdıkça açıldım ve şimdi ağlıyorum
sınav stresinden, gelecek kaygısından şu an bu duygular içindesin olabilir mi acabaaa :) olur tatlım daha çoook gençsin elbette çıkar karşına birileri
lisede ben de öyleydim, insanları sevmiyodum en ufak bi hatalarında bu da öyle işte deyip siliyodumbu duygular çocukluktan beri var.çünkü gerçekten sevenim yok.
kaygı olsa yeni oluşmuş olurdu.
lisede ben de öyleydim, insanları sevmiyodum en ufak bi hatalarında bu da öyle işte deyip siliyodum
ama sonra geçti. tahammül edilebilir hatalarıyla insanları sevmeyi öğrendim bu da etrafımdakilere yansıdı sanırsam güzel arkadaşlıklarım oldu, sevdim, sevildim...
belki sevilme ihtiyacını çok belli ediyorsundur. dik dur biraz umursamaz ol gerisi kendiliğinden gelirsenin sevmeyi öğrenmen gerekmiş.beni sevilme hissini öğrenmem gerek.çünkü biraz yaklaştıklarında onları sevmiştim.ama şimdi anlıyorum ki acımışlar ve insanlık yapmaya çalışmışlar.öyle kırgınım ki.kibirlerinden mi sevmedi bu insanlar,bencilliklerinden mi bunu bilmiyorum.
belki sevilme ihtiyacını çok belli ediyorsundur. dik dur biraz umursamaz ol gerisi kendiliğinden gelir
bir şey anlatıcam.ben sınava hazırlanmak için dersaneye kaydoldum.beni sene başında çok soğuk bulmuşlar.
o zaman ben kendime"tuba dedim nasılsa arkadaşın olmayacak.git gel dersleri öğren sadece."demiştim.bu da böyle yansımış olabilir.
umursamaz olursam bana öyle kişiler yaklaşır.umursamaz ve düşüncesiz.beni üzecekler.o yüzden olduğumuz gibi ama tabii yıpranmışlıkları göstermeden davranmak lazım gibi geldi bana.
ama işte sonu hüsran olacak.bunu biliyorum.
Umursamaz derken insanlari umursama demedim. Seni sevip sevmeyeceklerini bastan hesaplayip bi ortama girme. Onlar yaklasmiyosa sen yaklaş kantine gittiklerinde yanlarına git mesela muhabbete katil. Olup olmayacağına sonra bakarsin. Yine olmayacak ark edinemiycem diyerekten 5-0 yenik basliyosun zaten.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim yazdıklarını okuyunca senin yaşında tuttuğum günlüğüm geldi okadar benzer şeyler söylemişsin ki sanki kendi günlüğümü okuyorum sandım
Bak kuzum ben şuan 32 yaşındayım biyoloji öğretmeniyim üniversite de iş hayatımda süper dostlarım arkadaşlarım oldu sevgililer aşklar hepsi çok güzeldi
Zannettiğin gibi olmayacak emin ol herşey farklı akıp gidecek hayat
Şuan evli 2 çocuklu ama Ruhen üniversite döneminde kalmış bir bayanım ve en büyük aşk çocuklarım sonra ailem
Evlendikten sonra ailemin kıymetini daha iyi anladım keşke zamanında onlarla daha çok vakit geçirdeydim inan çok pişmanım
Şimdi sana akıl vermek niyetinde değilim az çok önündeki hayata Işık tutmaya çalıştım anın zamanı tadını çıkar ailenin kıymetini bil herşey güzel olucak emin ol canım en güzel yıllarındasın doya doya yaşa
E
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?