bhcg 0 cikti ama hamileyimm

tapsev

Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2015
37
14
8
Kizlar ben 28 inde test yaptim cunku gebelik belirtilerim vardi ve spnuc 0.400 cikto ama ben emindim gecen ayda gebe kalop disik yapmistim tum belrtileri iyi biliyordum ondan umudumu kaybetmedim bugun tekrar test yaptim 3800 i gecmis. Siz siz olun sonuc negatif ciksa bile hala bir umut var demektir:KK25:

geç döllenme yaşamış olabilirsiniz.. benim öyleydi..

ALLAH hayırla sağlıkla kucağınıza versin evladınızı :)

Ne kadar surprizli olmuş :)) tebrik ederim.Rabbim saglikla kavustursun.regl tarihinize ne kadar kala hormon düşük cikti acaba

Cok sagol 2 sinde adet olmam gerekti 28 inde gittim. Yani 5 gun once falan oluyor .

Tesekkuer ederim o zaman testi yatpigimda ilskiden 9 gun sonraydi arastrdim zaten ilskiden 12 gun sobra kanda net cikiyornus ondan hep icimi ferah tuttum cok sukur alaha dogru cikti:)

Siger gebeligimde tek belirtim goguslerim agriyirdu yandan bastirinca bundada oyle oldu adet olmama daha cok vardi ama goguslerim kocaman olmustu ve aciyordu.birde idrar rwbgim sapsariydi her iki gebeleigimdede

Ya benim adetime 9 gün var. midem bulanıyordu kasıları agrıyordu yani ne bilim hissetmiştim de ama 0, 4 çıktı bugun :( acaba umut var mı ya erken yaptrdım ondan mı

Ya benim adetime 9 gün var. midem bulanıyordu kasıları agrıyordu yani ne bilim hissetmiştim de ama 0, 4 çıktı bugun :KK43: acaba umut var mı ya erken yaptrdım ondan mı
mesajınızı yeni göruyorum sizin sonuc ne oldu acaba..insaalh güzel haber almıssınızdır ..

Selam ben en son 20 ekimde adet olmustum 15 kasımda kanda 20 cikti 16 kasimda 30.3 cikti yavas yukseliyor gibi geldi bana sizce adet gunum gecmedigi için mi
Birde ben 27 28 gunde bir adet oluyorum bu durumda 17 kasima gore mi 20 kasima gire mi degerlendirmeliyim sonuclari kafam cok karışık

Back
X