BHCG 2 GÜNDE %65 ARTTI VE KANAMAM VAR.

Merhaba kızlar
Bende yeni hsg çekildim bir tüp sıvı varmış tikaliymis. Doktor ameliyat dedi. Kendiliğinden geçmez miii bu antibiyotik ile falan.
ee hsg de sıvıyı basıyorlar tıkalı tüp hepten sıvı doluyor jinekolojik muayenede anlamiyorlarmi

Merhaba kızlar
Bende yeni hsg çekildim bir tüp sıvı varmış tikaliymis. Doktor ameliyat dedi. Kendiliğinden geçmez miii bu antibiyotik ile falan.
ee hsg de sıvıyı basıyorlar tıkalı tüp hepten sıvı doluyor jinekolojik muayenede anlamiyorlarmi
Hiç bilmiyorumki canım. Benim sol tüpü iç kanama geçirerek açık ameliyatla aldılar. Ondan sonra 2 dış gebelik daha oldu. İğne vurularak düştü. En son dr kalan tüpümde yapışıklık olabileceğini ve tekrar hamile kalırsam yine dış gebelik olacağını bu yüzden kesin tek kalan tüpümüde alacaklarını söyledi. Bana tüp bebek yapqlım dedi. Bakalım 1 ay sonra dr rahim filminden sonra ne söylicek.

Y yusramm canım rahim filmi çekildi mi son durum ne. Beni de doktorum Zeynep Kamile yönlendirdi nasıl geçti film zor oldu mu
Yok canım daha çektirmedim. Adet olmayı bekliyodum oldum şimdide muayeneye gittiğim dr dan randevu almaya çalılıyorum. Fakat bir türlü alamadım. Aldığım zaman çektiricem. Bakalım beklemedeyim.

Back
X