BHCG 281 miş, kaçıncı haftamdayım kızlaaar? :)

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
Kan testimin sonucunu aldım 281 bhcg..
Yorumlarınızı bekliyorum kızlar..Laboratuardakiler kesin hamilesin ama 1 hafta bekle doktora öyle git ki kesen görünsün, için rahat etsin dedi..Siz ne diyosunuz huhuuu?
Aileye haber vermek için erken mi? Çok sabırsızlanıyorum bu konuda..Ayy hadi hayırlısı inşallah..Darısı başlarınıza canlar..

Benim 232 idi ilk değerim. 5 haftalıktı o zaman ultrasonda gözükmesi için 1000 i geçmesi gerekiyor o da ortalama 8 haftaya denk geliyor. Takip et kanını doktordan ona göre randevu al. Bu arada tebrikler minnoşunu hayırlısıyla kucağına al inşallah...:halay:

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin :)
Ben hiç betaya göre hafta hesaplamadım sata göre hesap yapmıştım bat gününde 87 gibi bişeydi 2 gün sonra 240 lardaydı

3000 olunca kese görünür. Yani haftaya gidersen keseyi görürsün canım.. hayırlı olsun allah kucağına almayı nasıp etsin. Babam bizdeydi öğrendiğimiz gün eşime soylemeyelim dedim ben testi alıp odaya goturene kadar söylemiş babama. Ordan annem onun ailesi hepsi öğrendi. Ki ben keseyi baya sonra gördüm. Çok istiyorsan şöyle canım yani en güzel gun3lrin bunlar yaşa istedigin gibi ama hastaneye 10 gün sonra falan git ki kese kesin gozuksun

Hayırlı olsun ins.tekrar.Allahım saglıkĺı bir surec nasip etsin ins. canım.

cok sagolun arkadaslar, Allah razi olsun..
soylemeye basladim aileye ufak ufak..insAllah saglikla da kavusuruz hepimiz bebislerimize

Canim iki hamileligimi de yaklasik o degerlerdeyken ogrendim. İkisi de daha cok yeni demisti doktorum. Muhtrmelen daha 3 haftalik ancadir:) tahminlerimce cuma gitsen keseyi gorebilirsin. Daha erken gitme bence, stres olursun bos yere.

Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin:)

Ben de battan 2 gün sonra yaptırdım 230 çıkmıştı senin en fazla 3-4 haftalıktır diye düşünüyorum canım

Persembeye aldim ilk randevumu hadi hayirlisi bakalim..:anneadayı::dua::dua::dua:

benim ogrendigimde 115 di 6 gun sonra doktora gittim kese gorundu

Benim adetten 3 gun sonra 281 di..bunun uzerine 7 gun ge mis olacak doktora gittigimde,heralde kese gozukur diyorum bakalim

Back
X