Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnce kesin ikiz
nerden vardın böle bı sonucaa?olumunekankayizsmile
canım doktor birşey söylemedi mi sonucu görünce bnce en iyisi doktorla konuş en azından için rahatlamış olur tatlım bu arada tebrik ederim canım herşeyin hayırlısı olsun sevgiler...a.s.
slm kızlar.lütfen mesajımı okuyan ve bilgisi olan varsa yardım etsin.çok moralim bozukregl günüm 3 gün geçti.idrar testinde pozitif çıktı.doktora gittm bugün.kan testinde bhcg değerim 170.1 di.doktor değerin dşük dedi.pazar tekrar yaptırmam lazımmış.aranızda böle bi durumu yaşan varmı.değerim gerçekten çokmu düşük .cvp verirseniz sevinirm.lütfen
ya oraya nasıl gelcem.bu formu çok detaylı bilmyorum ::)
slm kızlar.lütfen mesajımı okuyan ve bilgisi olan varsa yardım etsin.çok moralim bozukregl günüm 3 gün geçti.idrar testinde pozitif çıktı.doktora gittm bugün.kan testinde bhcg değerim 170.1 di.doktor değerin dşük dedi.pazar tekrar yaptırmam lazımmış.aranızda böle bi durumu yaşan varmı.değerim gerçekten çokmu düşük .cvp verirseniz sevinirm.lütfen
Sevgili alak demin Dr Sevinç hanımın sitesinde bişey okudum.Seninlede paylaşayım faydası dokunur belki ilişkiden itibaren 12.günde(yumurtladığın tarihte tutuğunu var sayarsak) değerler 200ün üstündeyse çoğul,altındaysa tekil gebelik olurmuş.Ben adet gecikmesinden 8 gün sonra kan testi yaptırdım değerim 227 idi 12.gün yaptırdım 2104 e fırlamış bende şüpelendim ama o yazıyı okuyunca olmadığına kanaat getirdim
kızlar çok teşekkür ederim.idoktor abna çok düşük adetin geçeli 3 gün olmuş ama çok düşk dedi .nş bi sorun çıkmaz.pazra günü tekraralıcam.inş sorun çıkmaz.sounucu alır lmaz gelcem buraya