Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar birazdan doktora gideceğim çok heyecanlıyım geçen gittiğimde 1356 idi kese falan yoktu... bugün 5147 olmuş artık kese görünür mü acaba
tatlım öncelikle hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....son adet tarihin ne zamndı yani kaç haftalık gebesin
o biraz karışık sat 15 şubat ama ben geç yumurtlamışım hatta adet olmadım diye tarlusal bile işçtim ama hamileymişim. sanırım aslında 2 haftalık birazdan öğreneceğim . son gittiğim doktor sağ olsun son adet tarihini bile sormadı... görünür mü acaba kese
hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almak nisap etsin inşallah..
merhaba arkadaşlar bende 2 gün önce test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim en son adet günüm 4 mart ve beta-hcg değerim 2 gün önce 30000 üstünde çıktı...bu değere göre sizce hangi tarihte hamile kalmışımdır...17- 18 mart mı yoksa 27 mart mı? çok merak ediyorumda...birileri bişey söylerse çok sevinicem![]()
4 mart tarihe göre çok fazla değil mi hcg değerin. 30 bin mi 3000 mi
beta-hcg 30000 den büyük yazıyor doktoroda gittim keseyi ve bebeği gördüm...doktor 6 haftalık dedi...herhani bir sorun var demedi
beta-hcg 30000 den büyük yazıyor doktoroda gittim keseyi ve bebeği gördüm...doktor 6 haftalık dedi...herhani bir sorun var demedi
4 mart son adet tarihinin başlangıcı olunca yumurtlama falan en azından martın ortasını bulmuştur diye düşündüm. benim 5 haftalık daha bebek yok :) senin 4 mart adetinin başlangıç günü ise nasıl 6 haftalık oluyor anlamadım ben
zaten sat tarihin baz alınmıyor mu? 4 mart son adet tarihim ise zaten 5 buçuk 6 haftalık olması normal değil mi? dün akşam ultrasonda keseyi ve bebği gördük...ne yani bebeğim 6 haftalıktan daha fazla mı? eer öyleyse üzerine adet gördüm demek olmuyor mu?
4 mart son adet tarihinin başlangıcı olunca yumurtlama falan en azından martın ortasını bulmuştur diye düşündüm. benim 5 haftalık daha bebek yok :) senin 4 mart adetinin başlangıç günü ise nasıl 6 haftalık oluyor anlamadım ben
bence sende haftaya keseyi ve bebği görürsün
keseyti gördüm zaten bebeği haftaya görürüz dedi doktor
canim arkadaslarim önce Allah hepimizin gönlüne gore versin,herseyin en hayirlisini versin ve hep guzel haberlerimizi alalim.ben birsey danisacaktim.adetim 3 gun gecikti ve evde yaptigim idrar testinde saniyeler icinde cift cizgi belirdi.hemen saglik merkezine gidip kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif cikti.ertesi gun yani geciken 4.gun kadin dogum uzmanina gittim ve ultrasonda birsey gozukmedi.hcg degerim 1708. 1 hafta sonra gel dedi ve folik asit verdi.bir hafta geçmek bilmiyor çok korkuyorum.bugun onceki adet gunumunn uzerinden gecen 37.gun.Allahim biliyor tabii ki ama sizin yorumunuz nedir.bir hafta sonra degerim yukselmis olur mu?sevgiler..