- 12 Aralık 2020
- 2.017
- 1.076
- 83
- Konu Sahibi Minikfaremmm
Yumurtlamanın 10.gunu catlamanin 9. Günü bhcg 1.9 çıktı bu şekil olup artan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha öncede kan vermiştim negatif olduğu zaman sıfırdan küçük çıkıyordu sonuç bu sefer 1.9 çıktı artar mı acaba bekleyip gorecem bi yerde okudum ben gibi çıkmış sonucu iki gün sonra 27 çıkmışDaha erken bi kaç gün sonra yine verin kan belli olmaz sonucta
Artmaya meyilli duruyor çok erken vermişsin kan. Yükselebilir tekrar kan vermen lazımYumurtlamanın 10.gunu catlamanin 9. Günü bhcg 1.9 çıktı bu şekil olup artan var mı
Pardon bugün catlamanin 10.gunuArtmaya meyilli duruyor çok erken vermişsin kan. Yükselebilir tekrar kan vermen lazım
İnşaallah artarArtmaya meyilli duruyor çok erken vermişsin kan. Yükselebilir tekrar kan vermen lazım
Canım bende senin gibi yaptım 2.41 çıktı doktor gebelik değil ama artmaya meyilli dedi 5 gün sonra tekrarladım 146 olmustu bebiş vardı insallah seninde öyle olurYumurtlamanın 10.gunu catlamanin 9. Günü bhcg 1.9 çıktı bu şekil olup artan var mı
İnsaallah peki siz yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdinizCanım bende senin gibi yaptım 2.41 çıktı doktor gebelik değil ama artmaya meyilli dedi 5 gün sonra tekrarladım 146 olmustu bebiş vardı insallah seninde öyle olur
11 gün sonra verdiğimde 2.41 cıktı 16 gün sonra verdiğimde 146 cıktıİnsaallah peki siz yumurtlamadan kaç gün sonra kan verdiniz
Cnm benimde çatlatma iğnesini 15. Günü beta 2 cıktı bugun 18. Gün hala regl olmadım artar mı senceYumurtlamanın 10.gunu catlamanin 9. Günü bhcg 1.9 çıktı bu şekil olup artan var mı
Bence artar çünkü benm bugün idrar testleri pozitif bir günde artmış yani resim atayım kaset test çok silik ama erken gebelik koyuCnm benimde çatlatma iğnesini 15. Günü beta 2 cıktı bugun 18. Gün hala regl olmadım artar mı sence
Bunda cok net cıkmıs gözün aydın valla ama benim baya geçti kanda cıkardı die umudum yokBugünkü testler
Kırmızı görene kadar umut varBunda cok net cıkmıs gözün aydın valla ama benim baya geçti kanda cıkardı die umudum yok