Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet yeterli sıkıntı etmeyin inşallah kalp atışınıda duyarsınızKızlar pazartesi günü testim 109 çıkmıştı. Bugün yani perşembe günü 492 çıktı. Artış nasıl?
Haftaya cuma randevum var. Duyar mıyım acaba kalp atışını?Gayet yeterli sıkıntı etmeyin inşallah kalp atışınıda duyarsınız
Kaçıncı haftanizdasinizHaftaya cuma randevum var. Duyar mıyım acaba kalp atışını?
Son adet tarihim 22 Mart. 6+2 olacağım o hesaba göreKaçıncı haftanizdasiniz
Belli olmaz duyabilirsiniz ben 7+4 te duymuştumSon adet tarihim 22 Mart. 6+2 olacağım o hesaba göre
Bende bu zamanlarda duymuştum inşallah duyarsınızSon adet tarihim 22 Mart. 6+2 olacağım o hesaba göre
Canım senin bebeğin cinsiyeti belli oldu muBelli olmaz duyabilirsiniz ben 7+4 te duymuştum
Anladım inşallahBelli olmaz duyabilirsiniz ben 7+4 te duymuştum
İnşallah sağlıklıdır ve duyarımBende bu zamanlarda duymuştum inşallah duyarsınız
Belli olmaz duyabilirsiniz ben 7+4 te duymuştum
Kızlar bi de bsey soracağım. Ara ara sancım oluyor çok kasıklarımda. Normal miBende bu zamanlarda duymuştum inşallah duyarsınız
Evet canım erkek belli olduCanım senin bebeğin cinsiyeti belli oldu mu
Evet canım normal ben ilk iki ay boyunca olmuştuKızlar bi de bsey soracağım. Ara ara sancım oluyor çok kasıklarımda. Normal mi
Ama bazen fazlaca oluyor. Bundan bi önceki gebeliğim dış gebelikti de. Ondan korkuyorum yineEvet canım normal ben ilk iki ay boyunca olmuştu
Korkma ben düşük yapiorum diye üç kez hastaneye kosturdum her defasında geri gönderdiler kanama yoksa sıkıntı olmaz o yerleşme sancısıAma bazen fazlaca oluyor. Bundan bi önceki gebeliğim dış gebelikti de. Ondan korkuyorum yine![]()
Ah inşallah ya. Bu sefer kucağıma alırım inşallahKorkma ben düşük yapiorum diye üç kez hastaneye kosturdum her defasında geri gönderdiler kanama yoksa sıkıntı olmaz o yerleşme sancısı
İnşallah canımAh inşallah ya. Bu sefer kucağıma alırım inşallah