Arkadaşlar mrb benim hcg degerlerim normalmi yukseliyor acaba daha onceki gebeliklerimde adet gecikmesinden sonra 400 küsur hcg değeriyle falan ogrenmistim bu sefer şüpheli iliskiden sonraki 4.gunde 2.61 sonraki gün 7.18 , 21.93 ve 32.03 olarak yükseldi daha adet olmama 1hafta varken busekilde ilerledi doktor 2hafta sonra gel keseyi bir sonraki hafta kalp atisini duyariz dedi sizce degerler normalmi yukselmiş
Değerlerin 2 günde bir 2 katına çıkması beklenir. 1500 ve sonrasında genelde keseyi görebilirsiniz.Sadece son değeriniz 21 den 32 olmuş. Tam 48 saat sonra aynı merkezde ölçülmediyse bazen böyle hatalar olabilir. Hayırlısı olsun
İki gunde bir yaptirmadim testleri arka arkaya her gün yaptirdim doktor bekleyelim bidaha kan verme dedi onumuzdeki hafta pazartesi gel keseyi görürüz dedi ama dis gebelik falan olmasindan korktum açıkçası
Arkadaşlar mrb benim hcg degerlerim normalmi yukseliyor acaba daha onceki gebeliklerimde adet gecikmesinden sonra 400 küsur hcg değeriyle falan ogrenmistim bu sefer şüpheli iliskiden sonraki 4.gunde 2.61 sonraki gün 7.18 , 21.93 ve 32.03 olarak yükseldi daha adet olmama 1hafta varken busekilde ilerledi doktor 2hafta sonra gel keseyi bir sonraki hafta kalp atisini duyariz dedi sizce degerler normalmi yukselmiş
Sorma ya gercekten ben bile saskinim ben yoktur bisey derken ilk 2.61 sonucu gordugumde bile eyvah dedim sonra hergun yaptirdim sonuc yukseldi ama iste yeterince iyimi bilmiyorum hala adet gunume 1 gün var daha gecmedi bile