bhcg deeri düşüp tekrar yüksele var mı...acilllll.....?*?????????????

abuzel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2010
38
0
36
Çorum
bhcg değerim ilk ölçümde 163 tü..3.gün 109 a düştü sonra ertesi gün 112 oldu ..iki blast tansfer edilmişti..bunalıma gircem..benim gibiyaşayan var mı....:5::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74::74:

canim benim olmadi ama olanlari duydum forumda...yeniden yukselmis seninki korkacak bisey yok...

benim iki kere başıma geldi o yüzden çok araştırmıştım nadirde olsa olana rastlamıştım bazen ikiz oluyor biri düşüp diğeri devam ediyor ama benim ikiside düşmüştü inşallah seninki devam eder ama sıkı takipte ol allah muhafaza dış gebelik olmasın amacım korkutmak değil sadece uyarmak umarım başarılı bir şekilde kucağına alman nasip olur

benim iki kere başıma geldi o yüzden çok araştırmıştım nadirde olsa olana rastlamıştım bazen ikiz oluyor biri düşüp diğeri devam ediyor ama benim ikiside düşmüştü inşallah seninki devam eder ama sıkı takipte ol allah muhafaza dış gebelik olmasın amacım korkutmak değil sadece uyarmak umarım başarılı bir şekilde kucağına alman nasip olur

umarım öyledir...çok korkuyorum ben de dış gebelikten..iki embriyo koyuldu.yarn bakıcaz tekrar kan değerlerime...İnşallahiyi olur...sen de kanama olmuşmuydu değerlerin kaç tı kaça düştü ...ne kadar sonra anladın ne oldu anlatırmısın...

umarım öyledir...çok korkuyorum ben de dış gebelikten..iki embriyo koyuldu.yarn bakıcaz tekrar kan değerlerime...İnşallahiyi olur...sen de kanama olmuşmuydu değerlerin kaç tı kaça düştü ...ne kadar sonra anladın ne oldu anlatırmısın...

benim ilk aşılamada regl oldum değerim 21 idi düşük yaptığımı biliyordum ama bir ay boyunca 33 oldu 18 sonra 30 a fırladı bir ayda sıfırlandı
sonraki aşılama ve iki tüp bebekte hamilelik hiç yakalamadım
ancak geçtiğimiz haziranda kendiliğimden hamile kaldım
adet günüm kanamam oldur tatildeydim regl oluyorum sandım sonra kesildi eve döndüm test yaptırdım 69 çıktı inanamadım bir saat sonra 79 çıktı iki gün sonra 118 çıktı ikiye katlamamıştı sonraki iki gün sonra 180 çıktı bir aksilik olduğunu anlamıştık dış gebelikten şüphelendi doktorlar ancak kendiliğinden düşük yaptım değerler katlamadığında kanamam yoktu kanamam birbuçuk hafta sonra başladı sonra normal adet gördüm fazla ağrı olmadı ilk düşükte değerim düşük olmasına rağmen ağrım çok olmuştu sen içini rahat tut inşallah iki taneden biri düşmüştür diğeri seninledir inşallah

benim ilk aşılamada regl oldum değerim 21 idi düşük yaptığımı biliyordum ama bir ay boyunca 33 oldu 18 sonra 30 a fırladı bir ayda sıfırlandı
sonraki aşılama ve iki tüp bebekte hamilelik hiç yakalamadım
ancak geçtiğimiz haziranda kendiliğimden hamile kaldım
adet günüm kanamam oldur tatildeydim regl oluyorum sandım sonra kesildi eve döndüm test yaptırdım 69 çıktı inanamadım bir saat sonra 79 çıktı iki gün sonra 118 çıktı ikiye katlamamıştı sonraki iki gün sonra 180 çıktı bir aksilik olduğunu anlamıştık dış gebelikten şüphelendi doktorlar ancak kendiliğinden düşük yaptım değerler katlamadığında kanamam yoktu kanamam birbuçuk hafta sonra başladı sonra normal adet gördüm fazla ağrı olmadı ilk düşükte değerim düşük olmasına rağmen ağrım çok olmuştu sen içini rahat tut inşallah iki taneden biri düşmüştür diğeri seninledir inşallah

umarım öyledir..ne zor şey bu bekleyişler....benim de düzensiz..ama ..umudum pek yok..163...2 gün sonra..109...sonra ertesi gün..112...terslik var..ama ne

::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

umarım öyledir..ne zor şey bu bekleyişler....benim de düzensiz..ama ..umudum pek yok..163...2 gün sonra..109...sonra ertesi gün..112...terslik var..ama ne

::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

merhaba,

benim ilk denememde 2 transferim vardı. ilk değerim 189, 2 gün sonra 246 (ikiye katlamadı) ve izleyen değerlerde yeterince yükseliş olmadı. doktor problem var dedi. ve dediği gibi oldu. doktorumun bana söylediği o an çok canımı acıtan ancak şimdi daha iyi anladığım sözü sana söyleyeyim "çok ümitlenme ama ümitsiz de kalma". sadece altı haftalıkken bir kere kalp atışı aldık, o da yetersizdi. 10 gün sonra gittiğimizde kalbi durmuştu. kürtaj oldum. sonuç triploidi..kromozom bozukluğu...

umarım herşey yoluna girer..

sevgiler

merhabalar, seni üzmek istemem ama dış gebelik olma ihtimali var. tabi bu olumsuz ihtimal ama yinede ihmal etme olurmu... yada belkide iki tane tutmuştu biri gitti... hayırlısı olsun canım...

çok üzüldüm..benim durumum da vahim<<<

163..
109..
112...
152...

300...
pazartesi tekrar kana bakıcaz..
başıma geleceklerden korkuyorum...

üzülme...şöyle düşün...çünkü bebeği aldırdıktan sonra ben de öyle düşündüm..bebekte eğer ki bir problem varsa zaten düşsün...daha geç bir zamanda olsa daha kötü bu sefe çok büyümüş olacaktı..Allah sana sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin...

korkma da..korkacak hiçbirşey yok...bak şimdi..2 günde bir ikiye katlamalı..en azından %85-90 katlamalı..olmuyorsa bir problem var demektir..sen böyle düşün...daha sonra düzelirse o zaman sevinirsin...ben de senin gibiydim. çom ağladım..çok üzüldüm...ama hepsi geçiyor..önüne bakacaksın..hedef sağlıklı bebek sahibi olmak..

canım benim..üzülme...üzülmek bebeğine de iyi gelmez...

çok teşekkür ederim rozaline...umarım.amacımız sağlıklı bebeklere sahip olmak....bu değerler ne diyor hiç bilmiyorum....

Back
X