bhcg değeri yardımcı olurmusunuz

SaskinAnne

Zeynep'im... babasının süsü annesinin ömrü...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
7.753
8.268
398
41
birkaç gündür şiddetli kasık ağrılarım vardı bugün doktora gittim yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti adetime 7 gün var bhcg 0.82 çıktı 12. günde yapın diyorlar ya acaba erken yapıldı ya bu değer yükselirmi?

çok erken yapmışsın tahlili canım acelen ne bekle biraz günün geçmeden yapma derim

ayyy cnm bnmm unttm diyrdn işde unutmyrsnn tatlım takmamaya bak bn sana demişdim daha yumurtlama günün biteli 1 hafta olmş olsda çıkmsı imkanszz....dilerim müjdeli haberler verirsin..

tatlım herkes sana aynı cevabı verck erken oldğu için çıkmaması normall..hayırlısı olsun hakknda..

daha çooooooook erken hamileysen zaten bikaçgün içinde bhcg nin nasıl arttığına sen bile inanamazsın ALLAHIM gönlündekini hayırlı eylesin

tatlım herkes sana aynı cevabı verck erken oldğu için çıkmaması normall..hayırlısı olsun hakknda..

ya evet öyle diyorlar öyle de zaten ama acaba aklımdan gitmiyor sen haklı çıktın :)

doktor diğer testleri yaparken bunu da yapalım dedi bende kabul ettim

tatlım tamam unut bu testii unttm diye yazmşdn anlyrm sni bnde aynısını yaşadımm adet gününe kadr ama düşnmemeye çalış...

sen test yaptrmadın...hamiş oldğnu günnde öğrncksn inşallah

daha çooooooook erken hamileysen zaten bikaçgün içinde bhcg nin nasıl arttığına sen bile inanamazsın ALLAHIM gönlündekini hayırlı eylesin

belirtilerim de var ama bilemiyorum keşke öyle olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…