Bhcg değeri yükselir mi ?

izmirlikiss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2014
101
56
103
32
Kızlar adetime 6 gün var. Yumurtlamamın üzerinden bir hafta geçti. Bhcg 1.20 çıktı. Hep 0 çıkıyordu. Yükselir mi sizce adet dönemime kadar yoksa boşyere ümitlenmeyeyim mi ? Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?

Kızlar adetime 6 gün var. Yumurtlamamın üzerinden bir hafta geçti. Bhcg 1.20 çıktı. Hep 0 çıkıyordu. Yükselir mi sizce adet dönemime kadar yoksa boşyere ümitlenmeyeyim mi ? Böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ?
Çok erken bakmışsınız kana önce adetiniz geçse size daha net çıkardı sonucunuz

Canım bhcg değeri 5'e kadar normal değer
Onun üstüne çıkınca acaba oluşuyor ama buna baktırmak için fazla erken. Döllenme olduktan 8 gün sonra yerleşme ve horman salınımı başlıyor. Reglinin geçmesini bekle ve belirtilere çok takılma. Vücudunu dinlerken fazla hassas oluyorsun her şey belirtiye dönüşüyor

Bu ay ovulasyon testi yaptım ilk kez. Vücutta ani tepkiler verince bu ay heycandan bekleyemedim. 1.20 çıkınca daha da beter oldu. En azından sıfır çıksa yine hamile değilim diye kabullenecektim.

Back
X