Bhcg değeri

Sapsirella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
135
63
48
34
Adetim den 2 gün önce test yaptım pozitif çıkınca kan verdim 8.85 Di bugün adet günüm tekrar kan verdim 33.39 çıktı arkadaşlar normal mi?? 2 güne bir yine kan vereceğim ama korkuyorum böyle birşey yaşayan var mı

Hadi hayırlısı olsun iki günde bir 2 kat artması lazım

Hadi hayırlısı olsun iki günde bir 2 kat artması lazım
Teşekkür ederim Rabbim herkese nasip etsin, işte 2 gün de 4 kat arttı çok şükür de değerler sanki düşük gibi olunca korktum ama erken öğrendim yumurtam geç çatlıyordu sanırım ondan değerler düşük

Korkma canım gayet iyi endişe de edip morelini düşürme çıkacak inşallah iyice sabırlı ol ki bebisin seninle olsun ve biz bekleyenlere de dua et emi sabırla bebeğini bekleyen evlat sahibi olmak için dua edenlere

Geç döllenme olma ihtimali olduğundan canım aynen öyle korkma sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz umarım

Korkma canım gayet iyi endişe de edip morelini düşürme çıkacak inşallah iyice sabırlı ol ki bebisin seninle olsun ve biz bekleyenlere de dua et emi sabırla bebeğini bekleyen evlat sahibi olmak için dua edenlere
Hep dualarımdasınız zaten her zaman dua ederken önce herkese sonra kendime diye ettim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en hayırlı zamanda nasip etsin herkese inşallah canım

Hep dualarımdasınız zaten her zaman dua ederken önce herkese sonra kendime diye ettim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın en hayırlı zamanda nasip etsin herkese inşallah canım
Allah razı olsun canım inşallah seninde gebeliğin kat kat artarak sağlıklı şekilde devam eder ve kese sonra kalp atışı sonra da kendisini görür ve kucağına alırsın

Merhabalar hayırlı olsun testi tekrarladınız mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…