Bhcg değerim düzenli artmıyor

meliscan_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
220
80
123
35
BHCG değerim 10. Gün 81 12. Gün 452 14. Gün 705 çıktı. 10dan 12ye yüzde 500 artarken 12den 14e yüzde altmışdan daha az artış var kızlar sağlıksız gebelik olabilir mi haftaya keseyi görmeye gidicem:((

İlk ikisi aynı yerde devlet hastanesi aynı saatlerdeydi, bugünkünü 2 saat daha erken yaptırmıştım özel hastaneden o da etki eder mi ki

Bence 16.günde bi baktırın aynı yerde ve yaklaşık saatlerde yaptırdınız degilmi?
İlk ikisi aynı yerde devlet hastanesi aynı saatlerdeydi, bugünkünü 2 saat daha erken yaptırmıştım özel hastaneden o da etki eder mi ki

Evet eder cünlü kullanılan kitler ve referans araliklari farklı oluyor.onun için özellikle sordum aynı yer mi diye ki bence sizin kuzu gayet saglikli

BHCG değerim 10. Gün 81 12. Gün 452 14. Gün 705 çıktı. 10dan 12ye yüzde 500 artarken 12den 14e yüzde altmışdan daha az artış var kızlar sağlıksız gebelik olabilir mi haftaya keseyi görmeye gidicem:KK43:(
Canim hastaneden hastaneye fark eder hic canini sikma :) degerin gayet iyi hatta super masallah 2embriyo mu koyuldu?

BHCG değerim 10. Gün 81 12. Gün 452 14. Gün 705 çıktı. 10dan 12ye yüzde 500 artarken 12den 14e yüzde altmışdan daha az artış var kızlar sağlıksız gebelik olabilir mi haftaya keseyi görmeye gidicem:KK43:(
Ayni hastanede yapilanlari baz aliyorum :)

Canim hastaneden hastaneye fark eder hic canini sikma :) degerin gayet iyi hatta super masallah 2embriyo mu koyuldu?
Evet 2 tane üçüncü gün embriyosu konuldu. Çok teşekkür ederim canım inan en ufak şeyi kafaya takıyorum yaşadığım zorlukları bir daha yaşamak istemiyorum

Dr sordunmu ?? Ne dedı
Kendi doktorumla görüşemedi hemşireyle görüştük telefonda yükselerek gittiğinden iyi dedi ben artışında azalma var dedim yüzde altmış artması yeterli Çarşamba ultrasonda keseye bakacağız dedi ben sonra hesapladım yüzde altmış artmamış :(

Kendi doktorumla görüşemedi hemşireyle görüştük telefonda yükselerek gittiğinden iyi dedi ben artışında azalma var dedim yüzde altmış artması yeterli Çarşamba ultrasonda keseye bakacağız dedi ben sonra hesapladım yüzde altmış artmamış :KK43:
Cnm sen ilk yaptırdığı yerde yaptir bir daha sadece başka yerde yaptırdığı için bu sıkıntıyı yasadigini düşünüyorum.

Kendi doktorumla görüşemedi hemşireyle görüştük telefonda yükselerek gittiğinden iyi dedi ben artışında azalma var dedim yüzde altmış artması yeterli Çarşamba ultrasonda keseye bakacağız dedi ben sonra hesapladım yüzde altmış artmamış :KK43:
Bu durumu neden hemsıreyle konusuyosunuz dr daha saglıklı olurdu cnm.

Evet 2 tane üçüncü gün embriyosu konuldu. Çok teşekkür ederim canım inan en ufak şeyi kafaya takıyorum yaşadığım zorlukları bir daha yaşamak istemiyorum
Guzel haberini yaz bize insallah bekliyoruz

Back
X