Bhcg değerleri

Pinksler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
6
1
1
38
Merhaba arkadaşlar adetime 2 gün kala test yaptım evde hemen çift çizgi çıktı sonra doktora gittim kandan baktırdım 1000 çıktı sonra ultrasonla bakıldı doktor birşey göremedi vajinal ultrason yapalım dedi bende kabul ettim ve alttan baktıgında keseyi gördü henüz çok küçük dedi 3 haftalık falan dedi 4 gün sonra ben tekrar bhcg ölçtürdüm 4000çıktı bu değer sizce normalmi en son bhcg sağlık ocağında yaptırdım doktora daha gidemedim bu değer yüksekmi 3 haftalık hamileliğime göre yoksa düşükmü

Son düzenleme:
Evet değerin biraz yüksek ama her gebelik kendine hastır. Önemli olan gebeliğin ilk haftalarında beta hcg artışının sağlıklı olması, ki seninki gayet iyi. Kuruntu yapmana gerek yok yani

Canım benim, neden bu soruları doktora sormadın? aslında bir sıkıntı görünmüyor. ama böyle riskli soruları doktoruna sormanı öneririm. biri yanlış bişi der, morelini bozar. ne gerek var güzelim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım beta hcg artışı her hamilede farklılık gösterir,kimisi 2 kati artarken kimisi 3-5 kati artar,mühim olan en az %66 artmış olması
Doktorun seni direk olarak kalp atışına çağırmış anlaşılan,sıkıntı etme,içini ferah tut,tadını çıkar :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…