Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canimm guzel sonucun masallahh ben battan 3 gun once 176.09 çıkmıştı bat günü 530 cıktı simdi 5 gun geçti üzerinden ölctürmedim canım inşAllah yukseliyodur benimkide peki değerim normal mi ilk gebeliğin o yüzden biraz tedirginimSonucumu aldim kizlar sukurler olsun yuksekmis 3549 cikti 4 gun once 1006 ydi
Canım benimde bu şekil yükselmeyle kimyasal gebeliğim oldu umarım seninki değildirMerhaba kızlar benimde adetinden 1 gun önce gittim beta hcg 16 cikti acilde batırmıştım.acil doktoru değeri düşük buldu 2 gün sonra yine gel dedi araya hafta sonu girince yine acile gitmek zorunda kaldım tabi pazar günü yine gittim 68 e çıkmıştı ama yine değer düşük dedi doktor.pazar günü de adetimden 2 gün geçmiş oluyordu.korkuyorum kızlar niye benim böyle düşük acaba ? En son pazar gittim şimdi bekliyorum bu haftaiçi perşembe yada cuma olsun da bari 3 4 gun gecmis oluyo deger yukselir insallah.budefa kadın doğuma gidicem direk bakalım ne diyecek
Canım benimde bu şekil yükselmeyle kimyasal gebeliğim oldu umarım seninki değildir
Kuzum ben 15 aylık evliyim benim ilk gebeliğim dış gebelik oldu ikincisi yeni yani bu ay oldu hala devam ediyo kanamam kanamam bitince normal çalışmalara geri döncez insallah... kimyasal gebelik ya kalitesiz yumurta yada spermden kaynaklanıyo bunun için de keçiboynuzu pekmezi öneriyorlar almanı tavsiye ederim bende alıcam insallah sigara konusundada ben içmiyorum kuzum ama sana da bırakmanı tavsiye ederim çünkü bi arkadasım benim sigara kullanıyodu çocuk dünyaya geldi ki yarı göxkapakları yok eğer gebelik düşünüyosan 9 ay cek içme ama ömür boyu da çekme canımBende ondan korkuyorum yaşimdi hamilelik var mı sizin peki? Ne zaman oldu kimyasal gebelik? Bizde 4 aydır bebek düşünüyorduk bu ay ilk değer yükselince çok mutlu olduk eşimle. Ama sonra böyle doktor değer düşük dedikce içimiz kaçtı tabi daha doğrusu korku oldu.siz sigara kullanıyor musunuz buarada? Ben sigarada kullanıyorum ondan mi oldu böyle bilmiyorum ki ya
![]()
Ya canım benim çok haklisin sigara konusunda ama öyle bir illet ki içmeyen gerçekten anlamıyor.bende tiryakiyim ve gerçekten nefret ediyorum ama duramıyorum da.simdi de değerler böyle düşük diye üzüldüm sigara istiyo sürekli canım. Of tabi bahane bunlar diyeceksiniz belki ama gerçekten içine düşmeyen bilmez bu iğrenç illeti.allah da düşürmesin kimseyi.sagol kuzum bilgiler için bikac gün daha geçsin de bi gideyim bakalım rabbim hayırlısını versin ne diyelimKuzum ben 15 aylık evliyim benim ilk gebeliğim dış gebelik oldu ikincisi yeni yani bu ay oldu hala devam ediyo kanamam kanamam bitince normal çalışmalara geri döncez insallah... kimyasal gebelik ya kalitesiz yumurta yada spermden kaynaklanıyo bunun için de keçiboynuzu pekmezi öneriyorlar almanı tavsiye ederim bende alıcam insallah sigara konusundada ben içmiyorum kuzum ama sana da bırakmanı tavsiye ederim çünkü bi arkadasım benim sigara kullanıyodu çocuk dünyaya geldi ki yarı göxkapakları yok eğer gebelik düşünüyosan 9 ay cek içme ama ömür boyu da çekme canım
Amin canım insallah ama umarım hamileliğinde içmezsin canım telafisi olmayan seyler getirebilir belki sana Allah korusun da sen adet oldunmu pekiYa canım benim çok haklisin sigara konusunda ama öyle bir illet ki içmeyen gerçekten anlamıyor.bende tiryakiyim ve gerçekten nefret ediyorum ama duramıyorum da.simdi de değerler böyle düşük diye üzüldüm sigara istiyo sürekli canım. Of tabi bahane bunlar diyeceksiniz belki ama gerçekten içine düşmeyen bilmez bu iğrenç illeti.allah da düşürmesin kimseyi.sagol kuzum bilgiler için bikac gün daha geçsin de bi gideyim bakalım rabbim hayırlısını versin ne diyelim
Inşallah kuzum ya inşallah bırakırım mide bulantı olunca tiksinirim inşallah.yok canım en son 8 kasımda oldum benim 1-2gün öne gelir adetim. Daha olmadım şuan 4-5 gün geçti dediğin gibi değerler düşük işte.umudum yok givi az önce birkaç yerde daha okudum kimyasal gebelik olma ihtimali yüksekmişAmin canım insallah ama umarım hamileliğinde içmezsin canım telafisi olmayan seyler getirebilir belki sana Allah korusun da sen adet oldunmu peki
Canım üzülme kimyasal gebeliğin arkası sağlıklı gebelik derler çoğu kişi hamile kalıyo kimyasaldan sonra kimyasal gebelik rahmin güzel olduğuna işaret edermiş böyle düşün ve sevinki hatta tüplerinde açık şükür kiInşallah kuzum ya inşallah bırakırım mide bulantı olunca tiksinirim inşallah.yok canım en son 8 kasımda oldum benim 1-2gün öne gelir adetim. Daha olmadım şuan 4-5 gün geçti dediğin gibi değerler düşük işte.umudum yok givi az önce birkaç yerde daha okudum kimyasal gebelik olma ihtimali yüksekmiş![]()
Inşallah canım benim öyle düşünelim artik. Çok teşekkürler ❤Canım üzülme kimyasal gebeliğin arkası sağlıklı gebelik derler çoğu kişi hamile kalıyo kimyasaldan sonra kimyasal gebelik rahmin güzel olduğuna işaret edermiş böyle düşün ve sevinki hatta tüplerinde açık şükür ki
Cok yenisin kuzum olur Allah’ın izniyle üzülme dert etmeInşallah canım benim öyle düşünelim artik. Çok teşekkürler ❤
83-189 imiş pardonregl 1 gün geçince 89, 2 gün sonra 178 idi sanırım.
Canım bol bol dua et bebeğin sana sıkıca ve sağlıkla tutunur İnşaAllah Allahtan ümit kesilmez eğer kimyasal olursada vardır bi hayır de şükret belki Allah korusun sağlıklı doğmayacaktı icin düşmüştür de ki kimyasal gebelikle genelde sağlıklı bir embriyo oluşmadığı icin meydana gelirmiş. Sen dua et şükret rabbim bizden iyi bilir ne güzel ki gebe kalabiliyorsun hicbir sorun olmadığı halde hamile kalmayı bekleyenler var rabbim herkesin yar ve yardımcısı olsun insaAllahMerhaba kızlar benimde adetinden 1 gun önce gittim beta hcg 16 cikti acilde batırmıştım.acil doktoru değeri düşük buldu 2 gün sonra yine gel dedi araya hafta sonu girince yine acile gitmek zorunda kaldım tabi pazar günü yine gittim 68 e çıkmıştı ama yine değer düşük dedi doktor.pazar günü de adetimden 2 gün geçmiş oluyordu.korkuyorum kızlar niye benim böyle düşük acaba ? En son pazar gittim şimdi bekliyorum bu haftaiçi perşembe yada cuma olsun da bari 3 4 gun gecmis oluyo deger yukselir insallah.budefa kadın doğuma gidicem direk bakalım ne diyecek