yok canım benim niye üzesinki.sonuçta ne yazılmışsa onu yaşıyoruz :) iyi anlıyorum,sana katılıyorum.. ilk hamileliyimde değerlerim iyi artıyordu,ama kanamayla dğştğ,vücut atdı.şimdi az artıyor.ama artık kan testi de vermiyorum. oluruna bıraktım.hayırlısı..daha küçük ama sağlıksız bir gebeliksede vücut atıyor bu Allahın bi nimeti aslında daha sağlıklı nesiller için demek istediğim sağlıklı bi gebelikse bebeğin sana tutunur merak etme ama düşükle sonuçlanırsada üzülme kontrollerini yaptır canım umarım seni üzmemişimdir
Bence daha cok küçük olduğu için bu şekilde artıyo bence bekle ınsallah sağlıklı bir gebeliktir hayırlısı içini ferah tut canımyok canım benim niye üzesinki.sonuçta ne yazılmışsa onu yaşıyoruz :) iyi anlıyorum,sana katılıyorum.. ilk hamileliyimde değerlerim iyi artıyordu,ama kanamayla dğştğ,vücut atdı.şimdi az artıyor.ama artık kan testi de vermiyorum. oluruna bıraktım.hayırlısı..
cnm sonuç ne oldu, gittin mi tekrar doktora?merhaba kızşar.öncelikle Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımısza almayı nasip etsin.. 1 ay önce 4 haftalık bebeğimi düşürmüştüm,hemen ardından tekrar hamile kalmişim.ciddi bi düşük olmadığı için doktorum korunmam gerekmediğini söyledi.ilk öğrendiyimde 11 çıkmıştı bhcg,2 gün arayla verdim,19 ve 33 olmuştu.dün yine verdim,37 olmuş sadeceçok az deyer... böyle olupta bebeği kalan var mı ?
benim de 4 ay önce, ilk başlarda beta düzenli arttı, 500 den sonra artmamaya başladı, kürtajla aldılar, inşallah senin durumun düzelmiştir...merhaba kızşar.öncelikle Allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımısza almayı nasip etsin.. 1 ay önce 4 haftalık bebeğimi düşürmüştüm,hemen ardından tekrar hamile kalmişim.ciddi bi düşük olmadığı için doktorum korunmam gerekmediğini söyledi.ilk öğrendiyimde 11 çıkmıştı bhcg,2 gün arayla verdim,19 ve 33 olmuştu.dün yine verdim,37 olmuş sadeceçok az deyer... böyle olupta bebeği kalan var mı ?
geçmiş olsun canım.. inşAllah bidahaki sefere sağ salim kucağına alırsın bebeğini.. ben kimyasal gebelik gecirdim,adet kanamasiyla dustu .. 37e kadar arttı.benim de 4 ay önce, ilk başlarda beta düzenli arttı, 500 den sonra artmamaya başladı, kürtajla aldılar, inşallah senin durumun düzelmiştir...
üzüldüm canımteşekkür ederim cnm, ama bu hamileliğim de pek iyi gitmiyor maalesef, beta iki günde iki kat artmıyor, iki gün önce 80 oldu yarın tekrar gidecem, bakalım hayırlısı olsun, ne gelirse Allah' tan...
valla bilmiyorum, cts tekrar ölçtürdüm, iki katı artmıştı, bugün yine ölçüm var, bakalım nolcak...genelde sağlıklı döllenme olmadıysa böyle düzensiz artışlar oluyor,üzüldüm canımama hayırlısı diyelim... inşAllah artmıştır .. peki neden böyle oluyor araştırdınmı ?
merhaba . öncelikle geçmiş olsun,inşAllah bu seferki hamileliyin sağlıklı geçer . bende 1 kere 6 haftalık bebeğim düştü,hemen ardından kimyasal gebelik geçirdim,ve hemen ardından yani şimdi yine hamileyim.. kesinlikle dış gebelik deyil ,onu hiç kafana takma,çünkü dış gebelikte tam aksine çok yüksek değerler çıkıyor.bende şimdiki hamileliyimde 67,99 ve 1 hafta sonra 157,197 çıktı değerler ,2 kere 2 gün arayla yaptırdım..tabi doktorum dış gebelik ,kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.. çok ağladım,sızladım.. ama bi an düşündümde ya sağlıklı gebelikse ? böyle kendimi üzmekle stresden düşe bilir bebeğim..şimdi sadece akışına bıraktım.1 hafta sonra kontrolum var ,ultrasonda bakıcaz..o zamana kadar sadece bu anın tadını çıkarıcam..aynı durumdayız hemen hemen. sen de böyle yap ,stres bebeği çok etkiliyor,lütfen buna dikkat et .. kimyasal da geçire biliriz,ama kimyasaldan hemen sonra hamile kalmak çok daha kolaylaşıyor.. Allah yardımcımız olsunArkadaşlar merhaba öncelikle bu sitede yazılanları sohbetlerimiz evlendiğimde zamandan beri her nezaman başım sıkışsa okuyorum mutlaka da işe yarar bişeyler buluyorum. Artık yazmak da varmış. Adetim 3ün geçilmiştir.test yaptım ikinci çizgi silikte olsa gözüktü. Daha önce 2015 önce 8 haftalık gebelik yaşamıştım kalp atışı dıyulamayınca kürtaj yapılmıştı.bende aynı şeyleri yaşamak istemedim perşembe günü kan testi yapıldı bhcg49 çıktı. 2 gunu sonra tekrar bhcg bakıldı 66,57 cıktı doktorum dış gebelik olabilir düşük yaşayabilirsin dedi.. Ama artış var bukadar umutsuz mu olmalıyım fikri olan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Cok tesekkur ederim ılgılendıgın için. Allah yardımcımız olsun Insallah. Elimde sadece 2gun arayla yapılan bu değerler var ve sadece bunlara bakıp hıc olumlu konuşmadı Persembe gunu kontrole gıdıcem çok korkuyorum ağrım sancım kanamam hiçbirşeyim yok hayırlısı olsun hakkımızdamerhaba . öncelikle geçmiş olsun,inşAllah bu seferki hamileliyin sağlıklı geçer . bende 1 kere 6 haftalık bebeğim düştü,hemen ardından kimyasal gebelik geçirdim,ve hemen ardından yani şimdi yine hamileyim.. kesinlikle dış gebelik deyil ,onu hiç kafana takma,çünkü dış gebelikte tam aksine çok yüksek değerler çıkıyor.bende şimdiki hamileliyimde 67,99 ve 1 hafta sonra 157,197 çıktı değerler ,2 kere 2 gün arayla yaptırdım..tabi doktorum dış gebelik ,kimyasal gebelik olabileceğini söyledi.. çok ağladım,sızladım.. ama bi an düşündümde ya sağlıklı gebelikse ? böyle kendimi üzmekle stresden düşe bilir bebeğim..şimdi sadece akışına bıraktım.1 hafta sonra kontrolum var ,ultrasonda bakıcaz..o zamana kadar sadece bu anın tadını çıkarıcam..aynı durumdayız hemen hemen. sen de böyle yap ,stres bebeği çok etkiliyor,lütfen buna dikkat et .. kimyasal da geçire biliriz,ama kimyasaldan hemen sonra hamile kalmak çok daha kolaylaşıyor.. Allah yardımcımız olsun
Hiç korkma.tadını çıkar .. iyi olucaktır inşAllahCok tesekkur ederim ılgılendıgın için. Allah yardımcımız olsun Insallah. Elimde sadece 2gun arayla yapılan bu değerler var ve sadece bunlara bakıp hıc olumlu konuşmadı Persembe gunu kontrole gıdıcem çok korkuyorum ağrım sancım kanamam hiçbirşeyim yok hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?