cnm oncelıkle hakkında hayırlısı olsun
erken gebelıklerde 48 saat yanı 2 gun de ıkıye katlanıyor ama bazı durumlarda 3 gunde katlamasıda normal olarak kabul edılıyomussss
Kızlar benim 12. Gün 147 15.gün 610 çıktı. Hergün 2katı şeklinde yükseliyormuş diye okudum bir başlıkta yani 1200 olmasımı gerekiyordu diye şüpheye düştüm
b hcg iki günde bir iki katına yükseklelidir canım yani senin değerlerin şimdilik gayet güzel görünüyor.umarım sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.şimdi endişeleri bir kenara bırak ve hamileliğinin tadını çıkarmaya bak
selam arkadaşlar 12 gün önce 3 tane embriyo transferi yapıldı bugün bhcg testi yaptırdık sonuç 52.58 çıktı sizce bu değerler nasıl lütfen acil cevap verin ölüyorum heyecandan
selam arkadaşlar 12 gün önce 3 tane embriyo transferi yapıldı bugün bhcg testi yaptırdık sonuç 52.58 çıktı sizce bu değerler nasıl lütfen acil cevap verin ölüyorum heyecandan
canım seni yanıltmak istmem ama bildiğim kadarı ileçoğul gebeliklede daha yüksek olması gerekiyor. ama tek gebelik için normal sayılır. ama yine de yanıltmak istemem. benim bildiğim böyle.. bol şans Allahım gönlüne göre versin canım
canim en az ikiye katlamsi gerekiyor evet bir yerde bende okumustum ilk baslarda br gunde ikiye katlanmasi gerekiyormus ama sonucta senin cok guzel yukselmis kafana takma artik bence hersey normal hayirli olsun tbr ler saglicakla kucagina alirsin ins
kızlar merhaba.bilen varsa yardımcı olabilirmi bana?21 nisanda 3 tane yumurta transfer edildi.4 mayısta sonucum 21,88 çıktı .ayın 8 inde 51,08 çıktı.dr düşük buldu sonucu.bu arada lekelenmeler oluyo onuda söyleyince düşük tehliken olabilir yatacaksın dedi.hiç hamilelik sevincimi yaşayamadan korkularla yaşıyorum.sizce durum nasıl.