Arkadaskarim bir sey ogrenmek istiyorum KANDA GEBELIK TESTI 0 olunca negatif bunu biliyorum. Benim 6.migromda 2.6 cikmisti gebelik olusunca normal deger nekadar oluyor ?bu degerle acaba embriyolar tutunmaya calismismidir.Neolur dua edin canlarim bu sefer olsun 7.MIGROYA BASLICAM RABBIM BU YOLDA GIDENLERIN ellerini yuregini bos cevirmesin 19 yildir cok yoruldum yikildim ama pes etmedim ALLAHA SIGINDIM rabbim buyuk.Neolur arabbim ne olur bizlre hayirli salih evlatlar ver yaradanim sen buyuksun mevlam su uc aylarin yuzu suyu hormetine hakkimizda hayirlisini nasip et mevlam Sen bir seye ol dersen o aninda olur sen rahman ve rahimsin rabbim senden baska gidecek kapimiz yok. Kapina geldik yalvariyoruz yaradanim bu huznlu bu yarali kalpleri bos cevimeALLAHIM ettigimiz dualarimizi MEKKE VE MEDINEDE KABUL DUALARLA ILHAK EYLE AMINNNNNNN:teselli:
canım benim amin amin amin biz sadece rabbimden evimizi şenlendirecek bir bebek istiyoruz yarabbim duy sesimizi yardım eğle bizlere ve dermansız kullarına bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine:Saruboceq:
canım benim agzına saglık rabbim yardımcımız olsun hayırlı saglıklı ömürlü evlatlar versın tez zamanda bende tedavıdeyım suan ılk denemem ınsallah son olur :Saruboceq:allah kımsenın emeklerını bosa cıkarmasın
Arkadaskarim bir sey ogrenmek istiyorum KANDA GEBELIK TESTI 0 olunca negatif bunu biliyorum. Benim 6.migromda 2.6 cikmisti gebelik olusunca normal deger nekadar oluyor ?bu degerle acaba embriyolar tutunmaya calismismidir.Neolur dua edin canlarim bu sefer olsun 7.MIGROYA BASLICAM RABBIM BU YOLDA GIDENLERIN ellerini yuregini bos cevirmesin 19 yildir cok yoruldum yikildim ama pes etmedim ALLAHA SIGINDIM rabbim buyuk.Neolur arabbim ne olur bizlre hayirli salih evlatlar ver yaradanim sen buyuksun mevlam su uc aylarin yuzu suyu hormetine hakkimizda hayirlisini nasip et mevlam Sen bir seye ol dersen o aninda olur sen rahman ve rahimsin rabbim senden baska gidecek kapimiz yok. Kapina geldik yalvariyoruz yaradanim bu huznlu bu yarali kalpleri bos cevimeALLAHIM ettigimiz dualarimizi MEKKE VE MEDINEDE KABUL DUALARLA ILHAK EYLE AMINNNNNNN:teselli:
Nil canım Rabbim sesini duysun.Çok beklemişsin uğraş vermişsin.ALLAH sabrını kat kat artırsın Bu sefer inşAllah yavruna kavuşursun.313 TANE AYETEL KÜRSİ Oku. 10.000 TANE İHLAS suresi oku ,İNŞİRAH suresini devamlı oku sayısı yok 41 TANE KADİR Suresi oku dileğini söyle .Canım ben bu duaları okudum . Hergün Yasin ve Fetih surelerini okudum.Anlayacağın günlerim duayla geçti.Hem beklemek kolay oldu hem Allahım dualar yüzü suyu hürmetine beni sevindirdi.Sende okuyabilirsen hepsini oku ONA sığınmışsın zaten Rabbim emeklerini boşa çevirmesin busefer AMİNNNN.............
Arkadaşım Allahım yardımcın olsun , senin için dua edeceğim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?