Bhcg ve boş kese

Chmstry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
528
225
53
37
son adet tarihim 17 kasım,adet olmam gereken günde test yaptım negatifdi,7gün sonra pozitifdi,9 gün sonra kan testinde bhcg 177 çıktı,ben o kadar geçince daha yüksektir diye bekledim,korktum,iki gün sonra tekrar baktırdım 500 çıktı(farklı yerlerde yaptırdım ama ) doktor 9 gün sonrasına yani bugüne randevu verdi,bugün keseyi gördük ama çok küçük dedi,4+4 gibi görünüyor,15 gün sonra kalp atışı için bakarız dedi.adeti bugün 17 gün geçmişken,4+4 görünmesi bi sıkıntı gibi geldi bana. Bhcg si 48 saatede iki katına çıkıp da sonradan boş kese çıkan var mı? Yani bhcg iki katına çıkıyosa sorun yok demek oluyor mu ki? Son ilişki 10 aralıktaydı bir de,onun için geç döllenme olsa bile daha geçi olamaz diye öyle gibi geldi bana bir kere de bhcg iki katına çıkmadı diye kürtaj olmuştum da, ondan belki de sıkntı yapıyorum çok

Aynı sey bugün benim basimada geldi 4 buçuk haftalik oldugunu söyledi keseyi gördü ama bebek gözükmüyor yeni olduğu icin heralde 2 hafta sonra grlgel kalp atislarina bakalim dedi yolladi. Ayy insallah gözükür yaa korku girdi içime şimdi benimde bilmem ki normal mi böyle. .

Ben adetten 2-3 gün önceki ilişkide hamile kaldım bat ile aramda 4 hafta var. İçiniz rahat olsun yaşadıklarınız normal

Ben adetten 2-3 gün önceki ilişkide hamile kaldım bat ile aramda 4 hafta var. İçiniz rahat olsun yaşadıklarınız normal

İlk hamileligim bazi seyleri bilmiyorum da dogrumudur yanlismidir hep kafama takılıyor inşallah öyledir Teşekkürler. . Sizinde umarim hersey istediginiz gibi gelişir. .

Back
X