merhaba arkadaşlar... ben 54 gün önce bi düşük yaptım... düşükten sonra da 44 gündür adet olmuyorum... doktora gittim düşükten sonra süt hormonlarının yüksek kalabileceğini ondan dolayı gecikme olabileceğini ama hamileliliğin de söz konusu olabileceğini söyledi... bana içinde bhcg nin de bulunduğu bazı hormon tahlilleri verdi... dün sabah bir sağlık merkezinde tahlillerimi yaptırdım... bhcg 1.55 çıktı... oradaki hemşire hamile olduğumu ama ancak bir haftalık felan olduğunu söyledi... sonra inanamadım gece geç saat olduğu için başka bir sağlık kabini tarzı bir yerde bir görevliye sordum... o da hamilesin ama daha çok yenidir dedi... sonra bir hastaneye gideyim dedim... nöbetçi bir hemşire vardı orada da .... o da hamile değilsin dedi... 5.00 dan düşük olanlar hamile olmuyor dedi... ben de dayanamadım gecenin o vakti tekrar kan tahlili yaptırdım bu sefer 2.05 çıktı yani sabahtan akşama kadar biraz yükselme olmuş... biliyorum 44 gün gecikmeye göre çok çok yüksek değerde olması gerekirdi hamileysem ama önceki hamileliğimde de geç yumurtlama olmuştu... son adet tarihine göre 8-9 haftalık ama normalde 3-4 haftalık geç yumurtlama olmuş demişti doktor... şu anda da öyle bir durum olabilir mi... böyle bir durum yaşayan oldu mu aranızda... değerler yeni yeni yükseliyor olabilir mi ?