Kimyasal gibi duruyor. Yine de takip edilmeli yenile kan testini takip et canım artış az kimyasalsa yine iyi dış gebelik olmasın daKızlar merhaba. Adetim 1 hafta geçti ilk başlarda idrarda negatif çıktı sonra ince çizgi gördüm 5 gün önce 5 çıkan kan tahlilim 5 gün sonra bugün 25 çıktı. Çok düşük geldi bana değerler ama adette olmadım. Böyle olup hamile olan var mı aranızda yoksa kimyasal falan mıdır acaba ?
Artiş gayet güzel 5 çıkan sonuç 2 gün sonra 10 olması lazım 2 gün sonra 20 olması lazım senin 25 gayet iyi bence ama ben hamilelik takvimine takıldım gebeliğin 26.haftasi yazıyorKızlar merhaba. Adetim 1 hafta geçti ilk başlarda idrarda negatif çıktı sonra ince çizgi gördüm 5 gün önce 5 çıkan kan tahlilim 5 gün sonra bugün 25 çıktı. Çok düşük geldi bana değerler ama adette olmadım. Böyle olup hamile olan var mı aranızda yoksa kimyasal falan mıdır acaba ?
Canım bir düşüğüm var bunu nasıl sileceğimi bilmiyorumArtiş gayet güzel 5 çıkan sonuç 2 gün sonra 10 olması lazım 2 gün sonra 20 olması lazım senin 25 gayet iyi bence ama ben hamilelik takvimine takıldım gebeliğin 26.haftasi yazıyor
Nickini tıkla hesap detayları çıkacak ordan sile bilirsin sayfanın altına doğru içince tahmini doğum tarihi diye ordan duzenleyip kaydet hakkinda hayırlısı olsun ins.Allah sağlıklı ilerler gebeliğinCanım bir düşüğüm var bunu nasıl sileceğimi bilmiyorum
Yapma ya ilk gebeliğim de kimyasal olmuştu ama o zaman adetim geçmemişti geçmeden test yaptım rakamlar aynı böyleydi ilk 6 çıktı ikinci 19 çıktı sonra en az 40 çıkması lazımken 23 çıkıp adetimden 1 gün sonra normal kanama gelmişti inşallah dış gebelik falan değildir yaKimyasal gibi duruyor. Yine de takip edilmeli yenile kan testini takip et canım artış az kimyasalsa yine iyi dış gebelik olmasın da
Yaptım şimdi canım sağol inşalşah ya daha önce de kimyasal oldu ama onda adetim böyle 1 hafta falan geçmedi 1 gün sonra normal kanama gelmişti korkuyorum şimdiNickini tıkla hesap detayları çıkacak ordan sile bilirsin sayfanın altına doğru içince tahmini doğum tarihi diye ordan duzenleyip kaydet hakkinda hayırlısı olsun ins.Allah sağlıklı ilerler gebeliğin
Allah her şeyin kolayını nasip etsin. Çok zor benim de iki düşüğüm var canım anlarım yani. Bu arada bi fakulte hastanesinde genetik testlerini yaptır derim eğer kimyasal olursa tabi. Pıhtılaşma problemin olabilirYapma ya ilk gebeliğim de kimyasal olmuştu ama o zaman adetim geçmemişti geçmeden test yaptım rakamlar aynı böyleydi ilk 6 çıktı ikinci 19 çıktı sonra en az 40 çıkması lazımken 23 çıkıp adetimden 1 gün sonra normal kanama gelmişti inşallah dış gebelik falan değildir ya
Allah razı olsun inşallah sağlıklıdır evet yine aynı sonuçlanırsa peşine düşücem inşallah olmazAllah her şeyin kolayını nasip etsin. Çok zor benim de iki düşüğüm var canım anlarım yani. Bu arada bi fakulte hastanesinde genetik testlerini yaptır derim eğer kimyasal olursa tabi. Pıhtılaşma problemin olabilir
Bir arkadaşım bu şekilde ilerlemiyordu mesela iğne başlayınca arttı değeri mesela kan akışı az olunca oluyor. Sen yine dikkat et kendine belki birden artadabilir değerAllah razı olsun inşallah sağlıklıdır evet yine aynı sonuçlanırsa peşine düşücem inşallah olmaz
Pardon bir konu hakkında bilgi almak istiyorum bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı gebelik olursa iğne basliycaz dediler gebelikten önce kullanmam gereken birşey varmı aspirin gibi birde gebeliğin kaçıncı haftasında pıhtılaşma için iğneye baslaniyor ben Ramazan'da kimyasal gebelik geçirdim kimyasal olma sebebi pıhtılaşma dan ola bilirmi acaba bunları merak ediyorum şimdiden tşk ederimAllah her şeyin kolayını nasip etsin. Çok zor benim de iki düşüğüm var canım anlarım yani. Bu arada bi fakulte hastanesinde genetik testlerini yaptır derim eğer kimyasal olursa tabi. Pıhtılaşma problemin olabilir
sağol ya inşallah öyle olur geç döllenmedir belki diyorum amaBir arkadaşım bu şekilde ilerlemiyordu mesela iğne başlayınca arttı değeri mesela kan akışı az olunca oluyor. Sen yine dikkat et kendine belki birden artadabilir değer
canım arkadaş ne der bilmiyorum ama coraspin kullandırıyorlar bazen hazırlıkta bi araştır istersenPardon bir konu hakkında bilgi almak istiyorum bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı gebelik olursa iğne basliycaz dediler gebelikten önce kullanmam gereken birşey varmı aspirin gibi birde gebeliğin kaçıncı haftasında pıhtılaşma için iğneye baslaniyor ben Ramazan'da kimyasal gebelik geçirdim kimyasal olma sebebi pıhtılaşma dan ola bilirmi acaba bunları merak ediyorum şimdiden tşk ederim
Testte de çıktı yazmışsın zaten canım trombofili bakıldı dimi? Doktoruna sor bnce ama bnm bildiğim hamile kalır kalmaz doktora gidip oksapar başlıyorsun. Kimyasal genelde ondan oluyor deniyorPardon bir konu hakkında bilgi almak istiyorum bende kan pıhtılaşma sorunu çıktı gebelik olursa iğne basliycaz dediler gebelikten önce kullanmam gereken birşey varmı aspirin gibi birde gebeliğin kaçıncı haftasında pıhtılaşma için iğneye baslaniyor ben Ramazan'da kimyasal gebelik geçirdim kimyasal olma sebebi pıhtılaşma dan ola bilirmi acaba bunları merak ediyorum şimdiden tşk ederim
Gebelik kesesi görmeden başlayamam diyorlar keseye kadar gitmiyor zatın kanda gebelik cikiyor sonra.dusuk gerçekleşiyorTestte de çıktı yazmışsın zaten canım trombofili bakıldı dimi? Doktoruna sor bnce ama bnm bildiğim hamile kalır kalmaz doktora gidip oksapar başlıyorsun. Kimyasal genelde ondan oluyor deniyor
Hamilelik istiyorsun ya mesela bebe aspirini kullanabilirsn bi zararı da yok diye biliyorum yanlış yönlendirmiyim yine. Ben denemiştim bi ara en azından keseye kadar idare eder kanı seyreltir ama önce mutlaka trombofili baktırGebelik kesesi görmeden başlayamam diyorlar keseye kadar gitmiyor zatın kanda gebelik cikiyor sonra.dusuk gerçekleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?