bhcg yüksekliği ve kasık ağrısı

mrsvsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
183
71
48
28
kızlar merhaba
yaklaşık 5 gündür kasıklarımda arada bir gelen ufak ufak ağrılar iğne batar tarzda ağrılar oluyor ve göğüslerimde şişlik ve ağrı vardı.
bugün bhcg verdim ve 194 çıktı :))) zaten çok istiyordum ve çok mutluyum. ancak kasık ağrılarım biraz beni endişelendirdi ve doktor randevum da salı günü. gebelikte böyle ağrılar yaşayan oldu mu acaba ?

Merhaba genelde aşırı olmadigi sürece normal sayılıyor ama siz ginede dikkat edin batma belirti zaten ama dediğim gibi dikkat etmenizde fayda var hayırlı olsun bebeginiz

İlk 3 ay adet ağrısı yaşamıştım

Merhaba genelde aşırı olmadigi sürece normal sayılıyor ama siz ginede dikkat edin batma belirti zaten ama dediğim gibi dikkat etmenizde fayda var hayırlı olsun bebeginiz
merhaba çok teşekkür ederim salı doktora gideceğim sadece merak ettim böyle bir durumu yaşamış olan var mı çünkü biraz endişelendim. çok teşekkürler

evet normal bunlar vucudunuzda bir can olusacak bedeniniz hazirlik yapiyor :) Allah m saglikla kucaginza aldirsin

Merhaba,
Konunuzu böldüğüm için özür dilerim ama çok endişeli ve heyecanlıyım kusura bakmayın. Reglime 4 gün kala bir iki belirti farkedince hemen test verdim beta 33,54 çıktı. 19-26 Kasım arasında gebelik olduğuna eminim. Kasık ağrılarım var, yanaklarım sürekli alev alev. Yarın regl günümdü, tekrar teste gideceğim şu anki değerim normal mi acaba?

Bugün tekrar beta baktırdım 88,24. Bu gebelik 19-26 kasım arasında oldu buna eminim, değer normal mi acaba?

İlk 6 haftam hep kaşık agrilariyla geçti kanama olmadigi sürece normal yerleşiyor.

İlk 6 haftam hep kaşık agrilariyla geçti kanama olmadigi sürece normal yerleşiyor.
merhaba dün doktora gittim kese gözüktü ama bu sabah önce ufak pembe bir leke sonrasında da kahverengi sulu lekelenmelerim oldu. zaten sürekli devam eden hafif karın ağrılarım vardı hala devam ediyor ve göğüslerim de şiş. ama akıntılar beni çok tedirgin etti hastaneye çok uzağız ve eşim nöbetçi en erken hafta içi gidebileceğim. böyle bir durum yaşadınız mı hiç acaba çok korkuyorum (

Lekelenmelerim olmadı ama yerleşme lekelenmesi olabilir kese daha yeni bebek yeni oluşuyor. Hala devam ediyor mu ped doldurucak kadar mı?

Benim sadece solda 1 gün şiddetli oldu geri kalan günler sadece gece yatarken . Dış gebelik olmasından korkuyorum
Sadece kaşık ağrısına bakip aklına niye öyle şeyler getiriyorsun. Hepimizin bu şekil sancıları oldu. Benim ilk haftalar belimden bacaklarıma vuran ağrılar vardı.Dinlenince azaliyordu.

Sadece kaşık ağrısına bakip aklına niye öyle şeyler getiriyorsun. Hepimizin bu şekil sancıları oldu. Benim ilk haftalar belimden bacaklarıma vuran ağrılar vardı.Dinlenince azaliyordu.
Yolculuk mu yordu ağrı oldu anlamadım ama bıçak saplanır tarzı bi ağrıydı yatamadım 1 saat ağrıdan . O kadar şiddetli yaşayan olmamış bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…