Merhaba genelde aşırı olmadigi sürece normal sayılıyor ama siz ginede dikkat edin batma belirti zaten ama dediğim gibi dikkat etmenizde fayda var hayırlı olsun bebeginizkızlar merhaba
yaklaşık 5 gündür kasıklarımda arada bir gelen ufak ufak ağrılar iğne batar tarzda ağrılar oluyor ve göğüslerimde şişlik ve ağrı vardı.
bugün bhcg verdim ve 194 çıktı :))) zaten çok istiyordum ve çok mutluyum. ancak kasık ağrılarım biraz beni endişelendirdi ve doktor randevum da salı günü. gebelikte böyle ağrılar yaşayan oldu mu acaba ?
İlk 3 ay adet ağrısı yaşamıştımkızlar merhaba
yaklaşık 5 gündür kasıklarımda arada bir gelen ufak ufak ağrılar iğne batar tarzda ağrılar oluyor ve göğüslerimde şişlik ve ağrı vardı.
bugün bhcg verdim ve 194 çıktı :))) zaten çok istiyordum ve çok mutluyum. ancak kasık ağrılarım biraz beni endişelendirdi ve doktor randevum da salı günü. gebelikte böyle ağrılar yaşayan oldu mu acaba
merhaba çok teşekkür ederim salı doktora gideceğim sadece merak ettim böyle bir durumu yaşamış olan var mı çünkü biraz endişelendim. çok teşekkürlerMerhaba genelde aşırı olmadigi sürece normal sayılıyor ama siz ginede dikkat edin batma belirti zaten ama dediğim gibi dikkat etmenizde fayda var hayırlı olsun bebeginiz
ayy bende de aynı öyle oldu sonra bir baktım daha reglimin ortasındayım. mümkün değil kesin başka bir şey var dedim ve haklı çıktım :)) inşallah sağlıklıdır...İlk 3 ay adet ağrısı yaşamıştım
evet normal bunlar vucudunuzda bir can olusacak bedeniniz hazirlik yapiyor :) Allah m saglikla kucaginza aldirsinkızlar merhaba
bugün bhcg verdim ve 194 çıktı :))) zaten çok istiyordum ve çok mutluyum. ancak kasık ağrılarım biraz beni endişelendirdi ve doktor randevum da salı günü. gebelikte böyle ağrılar yaşayan oldu mu acaba ?
ayyy amin inşallaah çok çok teşekkür ederimm :)evet normal bunlar vucudunuzda bir can olusacak bedeniniz hazirlik yapiyor :) Allah m saglikla kucaginza aldirsin
İlk 6 haftam hep kaşık agrilariyla geçti kanama olmadigi sürece normal yerleşiyor.kızlar merhaba
merhaba dün doktora gittim kese gözüktü ama bu sabah önce ufak pembe bir leke sonrasında da kahverengi sulu lekelenmelerim oldu. zaten sürekli devam eden hafif karın ağrılarım vardı hala devam ediyor ve göğüslerim de şiş. ama akıntılar beni çok tedirgin etti hastaneye çok uzağız ve eşim nöbetçi en erken hafta içi gidebileceğim. böyle bir durum yaşadınız mı hiç acaba çok korkuyorumİlk 6 haftam hep kaşık agrilariyla geçti kanama olmadigi sürece normal yerleşiyor.
Lekelenmelerim olmadı ama yerleşme lekelenmesi olabilir kese daha yeni bebek yeni oluşuyor. Hala devam ediyor mu ped doldurucak kadar mı?merhaba dün doktora gittim kese gözüktü ama bu sabah önce ufak pembe bir leke sonrasında da kahverengi sulu lekelenmelerim oldu. zaten sürekli devam eden hafif karın ağrılarım vardı hala devam ediyor ve göğüslerim de şiş. ama akıntılar beni çok tedirgin etti hastaneye çok uzağız ve eşim nöbetçi en erken hafta içi gidebileceğim. böyle bir durum yaşadınız mı hiç acaba çok korkuyorum(
Benim sadece solda 1 gün şiddetli oldu geri kalan günler sadece gece yatarken . Dış gebelik olmasından korkuyorumİlk 6 haftam hep kaşık agrilariyla geçti kanama olmadigi sürece normal yerleşiyor.
Sadece kaşık ağrısına bakip aklına niye öyle şeyler getiriyorsun. Hepimizin bu şekil sancıları oldu. Benim ilk haftalar belimden bacaklarıma vuran ağrılar vardı.Dinlenince azaliyordu.Benim sadece solda 1 gün şiddetli oldu geri kalan günler sadece gece yatarken . Dış gebelik olmasından korkuyorum
Yolculuk mu yordu ağrı oldu anlamadım ama bıçak saplanır tarzı bi ağrıydı yatamadım 1 saat ağrıdan . O kadar şiddetli yaşayan olmamış bakıyorumSadece kaşık ağrısına bakip aklına niye öyle şeyler getiriyorsun. Hepimizin bu şekil sancıları oldu. Benim ilk haftalar belimden bacaklarıma vuran ağrılar vardı.Dinlenince azaliyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?