Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal canımKızlar ayın 10 unda test yaptırdım 22.95 çıktı.bugün ayın 13 ü 79.43 çıktı normal mi gidişat bilgilerinize ihtiyacım var
2 günde bir mi yaptırmam gerek canım nasıl yapayımNormal canım
Evet 2 günde bir yaptır zaten keseyi ve bebeği görecek düzeye gelince yaptırmana gerek kalmaz2 günde bir mi yaptırmam gerek canım nasıl yapayım
İlk denemem kimyasal gebelik oldu canım o yüzden şu anda sevinemiyorum bile yine öyle olursa diyeEvet 2 günde bir yaptır zaten keseyi ve bebeği görecek düzeye gelince yaptırmana gerek kalmazhayırlı olsun sağlıkla doğsun
![]()
Gayet normal canım 2 günde bir artışı takip et sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar ayın 10 unda test yaptırdım 22.95 çıktı.bugün ayın 13 ü 79.43 çıktı normal mi gidişat bilgilerinize ihtiyacım var
Biliyorum benimde öyle oldu ama umutsuzluğa düşmek yokİlk denemem kimyasal gebelik oldu canım o yüzden şu anda sevinemiyorum bile yine öyle olursa diye![]()
İlk denemem kimyasal oldu canım şu anda sevinemiyorum yine aynısı olur diye korkuyorumGayet normal canım 2 günde bir artışı takip et sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
İnşallah canım. Geçen sefer regl olmadan idrarda çıktı. Bilmiyorum bende kimyasal falan ilk denemem zaten sevindim. Sonra malum regl oldum. Ama şimdi geçti regl tarihimBiliyorum benimde öyle oldu ama umutsuzluğa düşmek yok
İnşallah sağlıklıdır. Bende senin gibi ilkinde çok sevindim adetim 15 gün geçti beta hcg 72 çıktı birkaç gün sonra kanamam başladı. Mayısta adetim geçmeden 41 çıktı iki gün sonra 93 derken en son 1337 çıkmıştı 1 hafta sonra kanamam başladı öğrendim ki değer 600 e düşmüş kimyasal yani.. Ama sen içini ferah tut olabiliyor bazen elimizden gelen birşey yokİnşallah canım. Geçen sefer regl olmadan idrarda çıktı. Bilmiyorum bende kimyasal falan ilk denemem zaten sevindim. Sonra malum regl oldum. Ama şimdi geçti regl tarihim
Yaaa o kadar yükseldi hemde. İnşallah nasip eder Allah gönülden isteyen herkeseİnşallah sağlıklıdır. Bende senin gibi ilkinde çok sevindim adetim 15 gün geçti beta hcg 72 çıktı birkaç gün sonra kanamam başladı. Mayısta adetim geçmeden 41 çıktı iki gün sonra 93 derken en son 1337 çıkmıştı 1 hafta sonra kanamam başladı öğrendim ki değer 600 e düşmüş kimyasal yani.. Ama sen içini ferah tut olabiliyor bazen elimizden gelen birşey yok
İnşAllah sağlıklı olur canım benimde bir düşüğüm var bundan önce rabbim ol derse oluyor sen ümidini kesme bu seferki sağlıklıdır belkideİlk denemem kimyasal oldu canım şu anda sevinemiyorum yine aynısı olur diye korkuyorum![]()
Amin inşallah canımYaaa o kadar yükseldi hemde. İnşallah nasip eder Allah gönülden isteyen herkese![]()