- 1 Şubat 2017
- 94
- 36
- 3
- 32
- Konu Sahibi EfCankrsln
Merhaba son adet tarihim 25 ocak ve ben bugün kan verdim 8,2 çıktı acaba hamilemiyim 3hafta 1 gün geçti son adetten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 Şubatta olmam lazım canımNe zaman adet olman gerekiyor canım
Doktorda 48 saat sonra tekrar kan ver dedi canım çok merak ediyorum yaBhcg değerin 5 in üzerinde olduğu için döllenen yumurtan var şu aşamadan sonra mesele embriyon rahime sağlıklı bir şekilde yerleşecek mi? Değerini 2 veya 3 günde bir tekrar ölçtür bence canım, katlanıp katlanmadığı kontrol edilmeli. Zaten katlamaz da eser miktarda yükselme olursa sağlıklı bir gebelik olmadığı için kendi kendine kanamayla sonlanıyor. Mesela benim geçen ay 10 un üzerine çıkmadı 9 gün sonra kanamam başladı ve sonlandı. Takip et mutlaka. Umarım düzgünce yerleşir bebeğin
İşte değer düşük diye 2 günde bir takip edecek. Ama moralini de bozma daha vaktin var. Daha adetin bile gecikmemiş, geç döllenme de olabilirDoktorda 48 saat sonra tekrar kan ver dedi canım çok merak ediyorum ya
Şu an ağlıcam ya hala şoktayım inşallaaahhh bebişim vardır yaa hassas testte çıkıyomu ben normal gebelik testinde yaptım çıkmadı onda adet geçmesi lazım benim adete daha 6 gün var. Off heyecandan ölecem varya doktor 48 saat sonra tekrar test yaptır dedi :)Ben de ilk hamileliğimde 1 hafta önce idrarda çift çizgiyi görmüştüm. Bence hamilesin ama yine de hcg ye tekrar baktır.8 çıkan değerinin iki gün sonra en az 16 olması gerekiyor ki sağlıklı bir gebelik olsun. Bu arada hassas gebelik testti de yapabilirsin. Artık yavaş yavaş silikte olsa çift çizgiyi görmen gerekiyor. İnşallah bebişin seninledir canım
Tabi canım çok erken yaptırdım ben dayanamadım. Hatta geçen hafta bile kan verdim 2,0 çıktı :)İşte değer düşük diye 2 günde bir takip edecek. Ama moralini de bozma daha vaktin var. Daha adetin bile gecikmemiş, geç döllenme de olabilir
Canım bu konuda beklemek çok zor biliyorum ama en garantisi iki gün sonraki kan testti gibi görünüyor. Bize de yazmayı unutma sakın..Şu an ağlıcam ya hala şoktayım inşallaaahhh bebişim vardır yaa hassas testte çıkıyomu ben normal gebelik testinde yaptım çıkmadı onda adet geçmesi lazım benim adete daha 6 gün var. Off heyecandan ölecem varya doktor 48 saat sonra tekrar test yaptır dedi :)
Çook zor ya şu 3 hafta bile nasıl geçti bilmiyorum. Yazıcam tabikiii bu mutluluğu sizlerle paylaşmak isterim :)Canım bu konuda beklemek çok zor biliyorum ama en garantisi iki gün sonraki kan testti gibi görünüyor. Bize de yazmayı unutma sakın..
İnşallah canım inşallahÇook zor ya şu 3 hafta bile nasıl geçti bilmiyorum. Yazıcam tabikiii bu mutluluğu sizlerle paylaşmak isterim :)
HamileyimmmmmCanım bu konuda beklemek çok zor biliyorum ama en garantisi iki gün sonraki kan testti gibi görünüyor. Bize de yazmayı unutma sakın..
Hayırlı uğurlu olsuuuuunn :) Değerin kaç çıktı canımHamileyimmmmm
39 çıktı canımm doktora elli kere sordum hamilemiyim diye kesinlikle dediHayırlı uğurlu olsuuuuunn :) Değerin kaç çıktı canım
Peki adet gecikmen oldu mu kaçıncı gün
39 çıktı canımm doktora elli kere sordum hamilemiyim diye kesinlikle dedi
Çok güzel bir haber buHamileyimmmmm
Canımmm allah razı olsun çok teşekkür ederimmm.
Çok güzel bir haber bugÖz'ün Aydın canım. Tahminlerin tuttu. Sen benim gözümde hamileydin zaten. Sağlıkla büyüsün inşallah
![]()
İnşallah canım rabbim kucağını boş koymasın inşallaaahhhhayırlı olsun ınsallah darısı bana olsun inşallah