bi akıl verin arkadaslar ne yapmalıyım :(

asuman46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2012
82
0
36
30
İstanbul
merbaha arkadaşlarım benim derdimde sevgilimle anlasamıyoruz hem köpek gibi seviyor hemde gurur yapıp beni üzüyor her lafı söylüyor sevgi var ama anlasma yok 5 yıl oldu tanıstık evlenmeyi düşünüyoruz ama o böyle benim zıttıma gittikçe terettütte kalıyorum çok kuralcı biri ben seni aradıgımda mutlaka telefona cevap vereceksin eğer müsait değilsen mesgule vereceksin 3 ten fazla aradım acmassan ben seni bir daha aramam diyo ee bende calısıyorum yada işlerim oluyor ben robot değilim ki her dakka telefon yanımda dursun.. kısacası arkadaslar iyiyken iyi kötüykende çok gıcık beni hiç anlamıyor

okulda ki bi arkadaşım geldi aklıma. o da her dk telefonda konuşuyodu. dersler,iş,tuvalet :S hayır o kadar konuyu hergün hergün nasıl buluyolardı ona şaşırıyodum ben.

Bu kadar kendinden odunc verme, nasil baslarsa oyle gider...
Sert bir sekilde istemedigimi soylerdim.
Anlamiyorsa, "Hadi bana eyvallah" derdim.
Bu kadar basit mi ayrilmak hele ki 5 yildan sonra diyeceksin. Elbette ki degil ama boyle prensipli kisitlamalar simdiden basladiysa, evlendikten sonra ne olur.
Bir kac hafta zirlarim ama olmem.

Canım sevgide gurur olmaz öncelikle... Seviyosa illaki bi anlaşma yolu ortak yol bulmalı sevgilin.. Kuralları kendine işler sadece sana değil.. Daha şimdiden bu tarz kişilik çatışmasına giriyorsa evlenince bu hiç çekilmez söyleyim.. İlişki kurallar dahilinde yaşanmaz..

aynen bende söylüyorum istemediğimi kac kere eyvallah çektim ama ne gidiyo nede beni dinliyo çok inat biri dediğim dedik diyo :S

bende diyorum ilişkide kural olmaz sen bu işi siyaset mi sandın diyorum yok sen beni dinliceksin diyo bende dinlemiyorum var mı dedim şimdi ayrıyız güya ama ne kadar sürer bilmem süt dökmüş kedi gibi miyavlıyo basımda affet özür dilerim haklıydın barısalım falan biliyorum affetsem 2 gün sonra gene ayrı olacak :S

bidaha arama dediğinde siz napıyosunuz ya da sölüyosunuz merak ettim

vericeğin tek cevap sen bilirsin hadi herkes kendi yoluna bu kadar kulu kölesi olmayın sonra ilerde daha büyük sorunlar yaşarsınız baştan ipleri elinize geçirim sonra evden çıkma pencereden bakma demeler başlar

sevgiliyken bu durumda olan çok insan tanıyorum...
gerçekten sıkıcı bi durum...
ben olsam dayanamam öyle söyliim..
ama şu var evlendikten sonra devam edeceğini düşünmüyorum bu baskının...
tabi allah bilir yinede..

Bu sefer biraz diret ki bir daha hata yapmasın. Keskin sirke küpüne zarar

ee bende aramıyorum tabii bu seferde neden özür dilemiyosun af dilemiyosun bak hatalısın gene ben arkandan kosuyorum diyo. yok aslında ipler gene benim elimdedir beni dinler ama tek bu konuda anlasamıyoruz

işte bende hep dayandım ama yeter artık çok sıkmaya başladı bu durum yoksa normalde çok iyi anlaşıyoruz o beni dinler ben onu ama böyle yapması bana sacma geliyo ne yani telefona bakmadım diye ayrılcakmıs bende güle güle dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…