Yok be canim, 4 ay cok cabuk gecer aslinda ama tabi ne yaptigina bagli, eger kendini eve kapatip aglarsan tabiiki zor gecer. Ozlem haricinde seni sikan baska bi durum mu var amerikada?
Anladim. Sana tek tavsiyem gelecegin icin guzel birsey yaptigini,ailenin senle gururlandigini dusun.zaten 4 ay ucar gider. Ben yerinde olsam bunu bir firsat olarak gorup farkli yerler gormeye,farkli insanlar tanimaya calisirdim,dilimi gelistirirdim,kendime vakit ayirirdim. Bir de sik sik kamerali sekilde gorusursen ailenle ozlemini giderebilirsin.
Birkaç aydan hiçbir şey olmaz. Biraz daha dişini sıkacaksın sadece... Ne güzel uzaktasın, benim de uzakta olup kafa dinlemeye o kadar ihtiyacım var ki... Hiç boş yere kendini üzme. Derdin sadece özlem olsun, o da geçecek. Allah büyük dertler vermesin...
hepinize merhaba , ben amerikadayım şuan ögrencı olarak ama cok bunaldım böyle hergün aglıyorum istesem dönebilirim şuan ama asıl dönmem gereken tarih haziran yanı 4 ay var açıkçası 129 gün falan , kızlar sizce çok mu uzun bi zaman bu yani gözümde çok mu büyütmüşüm sizce 7 aydır burdayım ama artık ölüyorum sanki hergün özlemden , annem babam cok gururlanıyolar onlar öyle olmasa hiç durmam gelirim ne düşünüyosunuz çok mu uzun 129 gün yoksa ben mı buyutuyorm ne olur bişey söyleyin
hepinize merhaba , ben amerikadayım şuan ögrencı olarak ama cok bunaldım böyle hergün aglıyorum istesem dönebilirim şuan ama asıl dönmem gereken tarih haziran yanı 4 ay var açıkçası 129 gün falan , kızlar sizce çok mu uzun bi zaman bu yani gözümde çok mu büyütmüşüm sizce 7 aydır burdayım ama artık ölüyorum sanki hergün özlemden , annem babam cok gururlanıyolar onlar öyle olmasa hiç durmam gelirim ne düşünüyosunuz çok mu uzun 129 gün yoksa ben mı buyutuyorm ne olur bişey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?