kızlar yardımınıza ihtiyacım var . ben okudugum okuldan yatay geçiş yapmak istiyorum . sebeplerden biri okulu sevmemem biri ise erkek arkadasımla uzakta olmamız ve ona yakın bi yere gecmek . bunun için baya emek harcadım . bu dönem notlarım oldukça yüksek neredeyse tum derslerim aa . fakat bi talihsizlik yüzünden mat sınavımın finalinden kaldım oysa vizem oldukca yüksekti . herneyse problem etmeden buna çalıştım ve büt sınavına girdim . yalnız sınavım oldukca zordu ciddi anlamda . hocaya neden böylebirşey yaptıgını sorduğumda finalimi gecemeyen bütümü gecemez dedi . oysa ben cokca emek vermiştim ustelik final sınavımı verebilirdim ancak talihsizlik yaşadım
şimdi onca emeğim boşa gitti . arkadaslarım cc dd ile evlerine giderken ben tüm notlarım aa iken esek gb calışıp büte girdim 20 saat yol gittim . ve dersten kaldım . alttan dersi olan yatay yapamıyo ve bu kadar yüksek ortalamayla onca emegim boşa gitti . o kadar üzülüyorum ki . bi akıl verir misiniz ?
alttan dersi olup yatay geceniniz oldu mu ? ya da tanıdığınız ?
şimdi onca emeğim boşa gitti . arkadaslarım cc dd ile evlerine giderken ben tüm notlarım aa iken esek gb calışıp büte girdim 20 saat yol gittim . ve dersten kaldım . alttan dersi olan yatay yapamıyo ve bu kadar yüksek ortalamayla onca emegim boşa gitti . o kadar üzülüyorum ki . bi akıl verir misiniz ?
alttan dersi olup yatay geceniniz oldu mu ? ya da tanıdığınız ?
Son düzenleme: