- Konu Sahibi nehirimmmmmmm
-
bende çalışıyorum da benim işim ona göre daha rahat
bende çalışıyorum da benim işim ona göre daha rahat
onu umursamıyormuş gibi nasıl davrancam beni kıskansın düşünsün merak etsin istıyorum
ahh ahh bu konudan bende biraz muzdaribim
benimd e işim rahattır ona göre ve o derste ya da işte olunca nişanlın gibi çok mesaj atamıyor ama , mesela 4 - saat hiç mesaj atmazsa rahatsıız oluyorum atsın istiyorum ilgilenmiyomuş gibi geliyoama günde 3 - 4 kez konuşuyomuşsunuz o zaman yeterli olur biz haftada 2 bazen 3 kez anca konuşuyoruz bu yüzden mesajlara daha önem veriyorum , evet çok üstüne düşmemek lazım ama insan içten içe istiyo işte , atmamaya çalış tut kendini canım bilerek atmıyorsa işi olmadığı halde atmıyosa o başka tabii
yok canım bilerek atmıyo diyemem de mesela ben 2 elim kanda olsa elimi yıkar mesaj atarım oyle dıyım:) ama o oyle değil mesela film izlr film bitene kadar yazmaz
eneee kızz aynıyız senleebende öyleyimdir hemen cevap veririm ama o yok film izliyodum yok biriyle konuşuyodum yok bilmem ne diye geç cevap verebilir
Evlenince geciyo canim aksam eve gelecek evde konusuruz psikolojisine giriyosun bi sure sonra bizde esimle konusuruz mesaj atariz ama eskiden 1 saat mesaj atmazsa hemen trip atardim yillar gectikce azaliyo o triplerzamana birak hersey yoluna girer oturur bu tip seyler rayina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?