bi akıl verin

erdemine19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
8
0
36
Bursa
yanlış yere açtıysam kusura bakmayın kızlar... durumumu halimi biliyorsunuz kızlar bebeğimi yeni kaybettim ailevi sorunlar fln... çevremdeki herkes hamile kalman lasım diyor rahim tembelleşirmiş du doğrumudur neyin nesi...hamile liği 2 yıl düşünmüyorum hele ki bu durumda...ama kucağım boş kaldı diorum olsun istiyorum ama daha düne kadar boşanıcaktım çevremdekielr böyle diyince çocuğum olmucak mı diyorum üsttekinin gelini öle olmuş kaybetmiş çocuğunu şimdide hçiç olmuyormuş...eşimde istemiyor istese zaten ayrı eve çıkalım öle yapalım dicemde oda istemiyor işte of of ne yapıcam ben ya bi doktora gitsem iyi olucak sanırım korkuyorum çocuğum olmaz diye :(...doğumdan korkuyorum kaybederim diye yine..yoksa da zaten şu durumda çocuk yapmak istemiyorum ama kafama takıldı ya çocuğum olmazsa ??

Son düzenleme:
Böyle konularda yediden yetmişe herkes doktor kesilir zaten.Yok be güzelim olur mu öyle şey.Olur elbet zamanı geldimi bebegin.Sen önce psikolojik olarak kendini hazırlada gerisini yaradan bilir dimi.Herkesin dedigini takma kafaya .Laf eden akıl veren çok olur böyle konularda boşver sen.Bu arada başın saolsun güzelim üzme kendini.Ha şunuda söyliyeyim ben hastanede yatarken bir abla vardı bebeginin biri 6 aylık digeri 5,5 aylık biride 7 aylık dogmuş fakat yaşayamamışlar sonrda 6,5 aylık bir oglu olmuş o yaşıyor şuandada 5 aylık hamile.

Son düzenleme:
yanlış yere açtıysam kusura bakmayın kızlar... durumumu halimi biliyorsunuz kızlar bebeğimi yeni kaybettim ailevi sorunlar fln... çevremdeki herkes hamile kalman lasım diyor rahim tembelleşirmiş du doğrumudur neyin nesi...hamile liği 2 yıl düşünmüyorum hele ki bu durumda...ama kucağım boş kaldı diorum olsun istiyorum ama daha düne kadar boşanıcaktım çevremdekielr böyle diyince çocuğum olmucak mı diyorum üsttekinin gelini öle olmuş kaybetmiş çocuğunu şimdide hçiç olmuyormuş...eşimde istemiyor istese zaten ayrı eve çıkalım öle yapalım dicemde oda istemiyor işte of of ne yapıcam ben ya bi doktora gitsem iyi olucak sanırım korkuyorum çocuğum olmaz diye :(...doğumdan korkuyorum kaybederim diye yine..yoksa da zaten şu durumda çocuk yapmak istemiyorum ama kafama takıldı ya çocuğum olmazsa ??

Öncelikle başın sağolsun.Ne şekilde kaçıncı haftada kaybettin bilmiyorum ama etraftaki çok bilmişlerin söylediklerinin tam tersine rahimin kendini toparlaması lazım.Ben 2 bebek kaybettim.İlki 8 haftalık kürtaj oldum ikincisi 21 haftalık normal doğum.3.de sağlıkla kavuştum oğluma.Sen kimin ne söylediğini boşver cahil cahil konuşuyo insanlar bilmeden.Git bir doktora güzelce muayene ol o ne derse öyle yap.Eşimden boşanıcaktım demişsin ona rağmen bebek düşünüyosan bence yanlış nacizane fikrim.Çünkü çocuk olunca bütün ilgi onun üzerine yoğunlaşıyo istemeden de olsa eşinle arana bir mesafe giriyo.En azından bizde ve arkadaşlarımın hepsinde öyle oldu olmayan da vardır belki.Önce kendini toparla ailevi meselelerini halletmeye çalış sonra bebek düşün derim.Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım.

Back
X