kızlar.. çok karışığım yaşadğım şeyin şaşkınlığını atamadım üstümden.. konuya geçiyim hemen.. kuzenimn orda oturan biri vardı 6 7 senedir tanıdığım biriydi. seneler öncesinden de bişeyler vardı aramzda ama asla kelimelere dökülemedi. neyse bayadır görmüyodum ben bunu geçen ekliyim dedm face.de. ekledm, kabl etti. konuşuoduk işte böyle sürekli iltifat ediyo, gzl şeylr söylüyo falan. zaten asla yenemedğim bi zaafım vardı ona karşı, o böyle davrandıkça daha çok arttı o zaaf. numaramı istedi, hatta aldığı gibi aradı beni. msn istedi, cam bile açıyodu konuştuğumz zmn msn'de. hani gerçekten kime anlattıysam çıkıcaksınız işte olucak bu iş diyolardı. hoşlanıyodu yani kendi de defalarca dile getiriyodu bunu, senin için msn.e giriyorum diyodu falan.. sonra buluşalım görüşelim dedi. nerde falan sordu işte gzl gzl konuşuyoduk hatta güzelim sen fazla güzelsin bak buluştuğumzda beğenmezsen naparız beni falan diyodu espriye vurarak.. sonra birden bana şöyle bişey dedi ve kaldım resmen: bak sen çok ii bi kızsın bn sana çok ısındım eğer bağlanırsam ve sonra koparsa çok canım yanar. nolur bana kendini kötü göster.! ne demek bu ya dedim. ya dedi sen çok ii bi kızsın senden çok etkilendim çok tatlısın hatta aradığım kızsın da ve tanıdığım kadarıyla da sen ciddi bi ilşki istiyosun dedi ama bn böyle bi ilişki yaşamak istemiorm, şuan planlarım arasnda bu yok dedi. seni hakeden biri değilim inan ki. bn bu açıklamayı bu zamana kadar hiçbi kıza yapmadım ama ndnse sana yapma gereği duyuyorum, çünkü farklısın dedi. bn şuan kmseye bağlanmak istemiyorum aşık olmak istemiiyorum dedi. snra hiçbişy diyemedim dün gece yine konştuk. bn kimseye boşa umut vermek istemiyorum, senle buluşup da sonra olmaz diyemem o yüzden bulşmak istemiyorum dedi.
bnde tmmda ndn böyle bi açıklama yaptın anlam veremiyorum, ben senden direk sevgili anlamında bşy beklemedim ki dedim. yanlş anladın, kafanı karıştrdım dedi. ve inanır mısınz her cümlenn sonunda bitanem, sahramm diyo. bnmle dalga mı geçiyo napıyo anlam veremedim. bide çıkarken tüm bunları söyledkten sonra bana dediği şey: sennle konuşnca çok mutlu oluyorum, bu mutluluğu bana yaşattığın için teşk.ler sahram.
kızlar ne bu ya? amacı ne bunun?? bnmle bulşmak istiyoken birden ne oldu da bana böyle şeyler söyledi ve olmaz demeye getirdi?
lütfen düşüncelerinizi esirgemeyin çok ihtiyacım var çünkü..

kızlar ne bu ya? amacı ne bunun?? bnmle bulşmak istiyoken birden ne oldu da bana böyle şeyler söyledi ve olmaz demeye getirdi?

Son düzenleme: