Bi anlasam neden böyle oluyorr...

duru_naz

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
32
0
6
35
Kars
mrb arkadaslar. daha önce de bi kac baslık atmıstm attıgınz yorumlar ıcın tesekkür ederm. sorunum gercekten onemlimi yoksa gecici önemsz mi bilmiyorum.. esimle aramızda bi problem var ama cözemiiyorum. İkimizde çalısıyoruz aksamları beraberiz işte. Ben yemek bulaşık derken yoruluyorm tabi ama eşimi de hic ihmal etmıyorm. Yatmadan önce falan cok iyiyz ama ama esim bazı konularda uzak duruyo 15 gündür falan. biraz özel olcak ama ben ıstersem yanasıyo ıstemezsem yanasmıyo ya yorgunm diyor yada anlamamazlıktan gelıyor. Dün gecede oldu aynısı. bende sonra diger odaya gittim agladm cok üzüldm ama benı sevdigniden emınm. baska biri olmadıgınıda biliyorm ama neden uzak duruyo onu anlamıyorum.Bende not bıraktım bugun sabah. Bazı seylerın farkında oldugmu bilsin diye. Sonra aradı işte güzel konustu gönlümü aldı. Ama gercekten yorgun oldugu içinmi? uzak duruyo sizce gecici mi. sizinde basınıza geldımi bu konuda ilgisizlık.

kaç yıllık evlısınız yaşlar kaç daha onceden de var mıydı boyle bır sorun, belkı gercekten yorgun oluyordur depresyondadır

mrb arkadaslar. daha önce de bi kac baslık atmıstm attıgınz yorumlar ıcın tesekkür ederm. sorunum gercekten onemlimi yoksa gecici önemsz mi bilmiyorum.. esimle aramızda bi problem var ama cözemiiyorum. İkimizde çalısıyoruz aksamları beraberiz işte. Ben yemek bulaşık derken yoruluyorm tabi ama eşimi de hic ihmal etmıyorm. Yatmadan önce falan cok iyiyz ama ama esim bazı konularda uzak duruyo 15 gündür falan. biraz özel olcak ama ben ıstersem yanasıyo ıstemezsem yanasmıyo ya yorgunm diyor yada anlamamazlıktan gelıyor. Dün gecede oldu aynısı. bende sonra diger odaya gittim agladm cok üzüldm ama benı sevdigniden emınm. baska biri olmadıgınıda biliyorm ama neden uzak duruyo onu anlamıyorum.Bende not bıraktım bugun sabah. Bazı seylerın farkında oldugmu bilsin diye. Sonra aradı işte güzel konustu gönlümü aldı. Ama gercekten yorgun oldugu içinmi? uzak duruyo sizce gecici mi. sizinde basınıza geldımi bu konuda ilgisizlık.

E söylemiş ya eşiniz cevabını vermiş ya size... Neden hala altında bişeyler arayıp mutsuz olmakta ısrar ediyosunuz anlamadım. En iyi ve en doğru cevabı eşiniz vermiş.. Bu kadar çok üzerine gidip alınganlık yapmayın,seviyorum,ilgi istiyorum derken karşındaki insanı farkındaolmadan boğarsınız.. :20:Herkezin bi eşref saati vardır muhakkak :34:

Son düzenleme:
3.5 aylık evliyızz. ama 4 senelik beraberliğimz var.

hmm daha yenıymıs 15 te bır az yanı vede ılk sız talep edıosanız kadın olarak onurunuz kırılır doğal olarak bence smdılk sızde talep etmeyın ustune de gıtmeyın umursamaz dawranırsanız belkı o değişir kendılıgınden, olmazsa alır karsınıza konusursunuz cıddı cıddı belkı bır saglık sorunu yada maddı manevı olarak psıkolojık rahatsızlıkları vardır

Son düzenleme:
cinselliğe gereğinden fazla anlam yüklüyor bu forumun bayanları... artık ev hanımı olanlar bunu elde tutma yolu olarak mı değerlendiriyor anlamış değilim. bazen yoğundur cinsellik, bazen seyrektir. bunlar kişiye göre değişir. aranızda sarılma, öpme varsa isteklerinize değer veriliyorsa, güleryüzlü sohbetliyseniz daha ne olsun. hepten cinselliği rafa kaldırmış da değilsiniz. e biraz sabredin. eerkekler her yerde söylendiği gibi şeyleri ellerinde gezen varlıklar değiller.

3,5 aylık evli olduğun süreç içinde hep böylemiydi.yoksa birkaç gündürmü böyle.belki gerçekten yoruluyor./COLOR]

cinselliğe gereğinden fazla anlam yüklüyor bu forumun bayanları... artık ev hanımı olanlar bunu elde tutma yolu olarak mı değerlendiriyor anlamış değilim. bazen yoğundur cinsellik, bazen seyrektir. bunlar kişiye göre değişir. aranızda sarılma, öpme varsa isteklerinize değer veriliyorsa, güleryüzlü sohbetliyseniz daha ne olsun. hepten cinselliği rafa kaldırmış da değilsiniz. e biraz sabredin. eerkekler her yerde söylendiği gibi şeyleri ellerinde gezen varlıklar değiller.

Haklısınız size katılıyorum ve sonrasında her sorunun sonu ise eşim öptü sarıldı ama ben yüz vermedimle tatlıya bağlanıyo :1:

Son düzenleme:

canım açıkçası bana çok tuhaf geldi bu konuda soğukluk 3.5 aylık evlisiniz daha ve böyle bi konudan sorunun var başka biri olmadığından da nasıl emin olabiliyorsun bu kadar bence eşini kontrol et

Haklısınız size katılıyorum ve sonrasında her sorunun sonu ise eşim öptü sarıldı ama ben yüz vermedimle tatlıya bağlanıyo :1:

ya değil mi yani... yapmayıverin biraz da tohuma kaçmazsınız :) insanlık hali bu. yorgundur, canını sıkan bir şey olmuştur, işyerinde patronu azarlamıştır, sayısal lotoda kaybetmiştir falan filan. herkes her gece sevişmiyor endişelenmeyin :) rocco mu bu adamlar hehe :P

belki gerçekten yorgundur
belki istemiyordur
işi agırsa yogunsa normaldir
üstüne gitmeyin bence

Ev hanımlarını nıye boyle degerlendırdınız bu konuda bende bunu anlamadım?
bende ev hanımıyım aman cınsellık konusunda kocamı cok mutlu edeyımde elımde tutayım dusuncesı yok:19:gıdecek adamın onunde dag olsa duramaz!
burda butarz yuzlerce konu acıldı hemen hemen hepsıde calısan bayanlardı genelleme yaparak ınsanları bu sekılde aşşalayıcı degerlendırmezsenız daha iyi olur...

Cinsellik bu kadar önemli değil ya önemsemeyin bu kadar..Ben eşimle bazen arkadaş gibi,bazen sevgili gibi bazen karı koca gibiyiz..doğru olanda bu zaten..hep karı koca gibi olursanız sıkılır bi süre sonra..ara vermek çok güzel oluyo,6 aylık evliyim bende..bazende ben istemiyorumm eşim istiyo,onu çok seviyorum ama bazen istemiyorum yorgun oluyorum uykum oluyo vs..Bu kdar takma kafana :34:

hemen farklı anlamlar yüklemeye gerek yok bence...
hepimiz insanız zaman zaman olur böyle şeyler...
her zaman aynı sıklıkta olacak diye bişey yok...

bazen sebepsiz bir durum olabilir yorgunluktan falan. şimdilik takipte kal. sen de yaklaşma bence.

arkadaşlar cinselliğe anlam yüklemeyin çok da önemli değil demiş ama ben bu fikre katılmıyorum.

eşinin işi stresli ise ya da çok yoruluyorsa isteksiz olabilir.
psikolojik olabilir. bu konuda çok istekli davranırsan da bazen ters tepiyor. kişiden kişiye değişen bi durum.

ya da eşin 15 günde bir istekli oluyordur. sen 3 günde bir. bu uyumsuzluk da olabilir. çok yönlü bir mesele bu.

takipte kal çözeceğini düşünüyorum.

Konu sahibi arkadaş burada farklı bir şeyden bahsediyor. Ayrıca ev hanımı değil kendisi de çalışıyor.
Sürekli kadının erkeğe yaklaşması, 15 gündür cinselliğin yaşanmamış olması, erkeğin kendiliğinden hiç gelmesi. Bunlar kesinlikle normal değil.
Konu sahibi arkadaşım, biraz daha gözlemle ve daha öncede söylendiği gibi sende bir süre yaklaşma 2 hafta kadar bekle bakalım ne olacak. Eğer gerçekten yorgun ise zaten kendiliğinden yaklaşır, eğer bu zamanda eşin sana hiç yaklaşmazsa ciddi bir sorun var demektir o zaman eşini karşına alıp konuşmalısın. Feriştah gelse bana bir erkeğin 1 ay cinsellik yaşamak istememesini normal buluyorum diyemez normal değildir çünkü.

Konu sahibi arkadaş burada farklı bir şeyden bahsediyor. Ayrıca ev hanımı değil kendisi de çalışıyor.
Sürekli kadının erkeğe yaklaşması, 15 gündür cinselliğin yaşanmamış olması, erkeğin kendiliğinden hiç gelmesi. Bunlar kesinlikle normal değil.
Konu sahibi arkadaşım, biraz daha gözlemle ve daha öncede söylendiği gibi sende bir süre yaklaşma 2 hafta kadar bekle bakalım ne olacak. Eğer gerçekten yorgun ise zaten kendiliğinden yaklaşır, eğer bu zamanda eşin sana hiç yaklaşmazsa ciddi bir sorun var demektir o zaman eşini karşına alıp konuşmalısın. Feriştah gelse bana bir erkeğin 1 ay cinsellik yaşamak istememesini normal buluyorum diyemez normal değildir çünkü.

Tamam canım öyle yapaym. ama normalde sıcak avranıyo gece ben uyurken falan sarılır öper hissediyorm. sadece o konuda biraz uzak duruyoo ıste. bende tam anlamadm ama genelde yorgun oluyor farkındaym ama yorgun olması engel mı onu anlamadm işte

Yorgun olabilir,kullandığı bir ilaç varsa yan etkisi olabilir,çok sık birlikte olduysanız geçici bir bıkkınlık gelebilir ama çok fazlada sıkıntı yapma.Düzelir.

Ev hanımlarını nıye boyle degerlendırdınız bu konuda bende bunu anlamadım?
bende ev hanımıyım aman cınsellık konusunda kocamı cok mutlu edeyımde elımde tutayım dusuncesı yok:19:gıdecek adamın onunde dag olsa duramaz!
burda butarz yuzlerce konu acıldı hemen hemen hepsıde calısan bayanlardı genelleme yaparak ınsanları bu sekılde aşşalayıcı degerlendırmezsenız daha iyi olur...

ev hanımlarının hepsini değerlendirmedim elbette. ama burda konu açanlara ''eşin gelmeden önce giyin kuşan, seksi bir parfüm sık, topuklu terliklerini giy, cıbıldak ol, cilve yap'' falan şeklinde fikirler genellikle gününü evde geçiren bayanlardan geliyor. aşağılama değil bu sadece gözlem.

ev hanımlarının hepsini değerlendirmedim elbette. ama burda konu açanlara ''eşin gelmeden önce giyin kuşan, seksi bir parfüm sık, topuklu terliklerini giy, cıbıldak ol, cilve yap'' falan şeklinde fikirler genellikle gününü evde geçiren bayanlardan geliyor. aşağılama değil bu sadece gözlem.

Bende gunumu evde gecırıyorum ama yerı gelıyo vcye gırecek vakıt bulamıyorum.Ayrıyetten otur yorumları arkadaslar yardımcı olmak amaclı yapıyorlar cunku yenı nesıl erkeklerının bır cogunda neyazıkkı ısteksızlık var.
sizin basınızda boyle bır sorun olmadıgı ıcın anlamıyorsunuz sızın kocanızda ısteksız olsaydı emınım sızde cozum yolları arardınız.
genelleme yapıyorsunuz otur cvplar veren bayanların hepsının gununu evde gecırdıklerını nerden bılıyosunuz?
burda bır önyargı var calısmayan bayanlara karsı sankı bos ıslerle ugrasıyorlarmıs gıbı bır ımanız var hala bılmem farkındamısınız?
Bır kadın tabıkıde kocası gelecegınde elbettekı kendıne cekı duzen verecek.Hayır efendım bu sorunu bıtek evde evdekı calısmayan bayanlar yasamıyorlar.Öyle bi yazmıssınız ki sanki çalışmayan bayanlar evde sürekli cinsellik düşünürler kocayı elde tutmaya çalışırlar başka düşünceleri yok gibi üstüne basa basa söylüyorum hala bir aşşalama söz konusu...

Son düzenleme:
Back
X