Neden?Birseyler beklemeden arkadaşca takılacaksan sor çünkü duygusal anlamda beklediğin karsılığı bulamayacağını düşünüyorum. Edit:eski konunu hatırladım.
çok üzülmem reddedilirsme dersen dene bence :)Daha onceki konumda bahsettigim spor salonunda calisan ama ayrilan cocuga bunu desem normal karsilar mi? Dusundugumde gercekten en aktif kisi o hayatimdaki kaybetmek istemiyorum.bu kadar enerjisi yuksek birini kaybetmek kim ister ki? Ama o beni genel itibariyle sessiz sakin,okulunda sporunda biri olarak biliyor konusmalarimizda da cok atlamazdim karsilik vermezdim
Aaa sen? Cathy .Arastirma gorevlisi misnçok üzülmem reddedilirsme dersen dene bence :)
çünkü her zaman reddedilme ihtimali vardır maalesef
ehe bağırma kıs duyacaklar, sakladım yeni nickimiAaa sen? Cathy .Arastirma gorevlisi misn
Neden hemen pes ediyorsun?Neden risk almıyorsun?Neden aşkın için çaba sarfetmiyorsun?Neden kendine sahip çıkmıyorsun?Hic bir sey ollmadi.tamam ben kendi halimde devam ediyim oluru yokmus
Iste yuzmeye ya da kosuya cikalim dicem.go kart falan da olur.yani kotu bir niyetim yokYok canim bence öyle birsey yapma derim ben sana demisdim ilk adimi o atsin bir erkek olarak ama diyelim bir adim atmak istiyorsan daha farkli seyler dene mesajlas sevdigi hobbileri varsa beraber yapmaya tesvik edebilirsin.
Bin sukur Allahimdan tanidimehe bağırma kıs duyacaklar, sakladım yeni nickimi
evet benim:) nasılsın nasıl gidiyor hayat:)
Iste yuzmeye ya da kosuya cikalim dicem.go kart falan da olur.yani kotu bir niyetim yok
ahaha ya çok belli ediyorum galibaBin sukur Allahimdan tanidimiyi gidiyor yaa ozlemistim seni.ama bir ogrenmeyen ben kalmisim ben den mi saklandin yoksa
Yalniz yine bir hoslanti vakasinda beraberiz bu tanistigimizdan beri 3uncu sanirimahaha ya çok belli ediyorum galibaherkes sordu zaten bir süre sonra ki
ehehe kalp bu atmadan geçmez ömür kiYalniz yine bir hoslanti vakasinda beraberiz bu tanistigimizdan beri 3uncu sanirim
Bu sefer ki en zor ya aslan burcuehehe kalp bu atmadan geçmez ömür ki
Onu da reddetmez dimi:)) oldu ozaman bu iyi bir fikir olabilir - suraya gidicem istersen benle gelebilirsin keyif alcagini düsündüm dersin sonrasida kendisine kalmis artik :)
yaa ben mesaj attım dediğin yeri görmedim bakayım önceki konuna:)Bu sefer ki en zor ya aslan burcuiyi ki atiyor aslinda ya heyecanli oluyor.onceki konumda mesaj attim yazmistim.sabah oldu olay.aksama kadar agzim kapanmado nasil bir gulumseme anlatamam
En son mesajyaa ben mesaj attım dediğin yeri görmedim bakayım önceki konuna:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?