Bi ara yuzmeye kosmaya bir yerlere gidelim demem sorun olur mu ?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Daha onceki konumda bahsettigim spor salonunda calisan ama ayrilan cocuga bunu desem normal karsilar mi? Dusundugumde gercekten en aktif kisi o hayatimdaki kaybetmek istemiyorum.bu kadar enerjisi yuksek birini kaybetmek kim ister ki? Ama o beni genel itibariyle sessiz sakin,okulunda sporunda biri olarak biliyor konusmalarimizda da cok atlamazdim karsilik vermezdim

Birseyler beklemeden arkadaşca takılacaksan sor çünkü duygusal anlamda beklediğin karsılığı bulamayacağını düşünüyorum. Edit:eski konunu hatırladım.

En son mesaj yazdiniz diye hatırlıyorum, ondan sonra ne gibi gelişmeler oldu?

Daha onceki konumda bahsettigim spor salonunda calisan ama ayrilan cocuga bunu desem normal karsilar mi? Dusundugumde gercekten en aktif kisi o hayatimdaki kaybetmek istemiyorum.bu kadar enerjisi yuksek birini kaybetmek kim ister ki? Ama o beni genel itibariyle sessiz sakin,okulunda sporunda biri olarak biliyor konusmalarimizda da cok atlamazdim karsilik vermezdim
çok üzülmem reddedilirsme dersen dene bence :)
çünkü her zaman reddedilme ihtimali vardır maalesef

Hic bir sey ollmadi.tamam ben kendi halimde devam ediyim oluru yokmus

Yok canim bence öyle birsey yapma derim ben sana demisdim ilk adimi o atsin bir erkek olarak ama diyelim bir adim atmak istiyorsan daha farkli seyler dene mesajlas sevdigi hobbileri varsa beraber yapmaya tesvik edebilirsin.

Yok canim bence öyle birsey yapma derim ben sana demisdim ilk adimi o atsin bir erkek olarak ama diyelim bir adim atmak istiyorsan daha farkli seyler dene mesajlas sevdigi hobbileri varsa beraber yapmaya tesvik edebilirsin.
Iste yuzmeye ya da kosuya cikalim dicem.go kart falan da olur.yani kotu bir niyetim yok :D

Bu sefer ki en zor ya aslan burcu :p iyi ki atiyor aslinda ya heyecanli oluyor.onceki konumda mesaj attim yazmistim.sabah oldu olay.aksama kadar agzim kapanmado nasil bir gulumseme anlatamam
yaa ben mesaj attım dediğin yeri görmedim bakayım önceki konuna:)

Back
X