Bi ayarı yok mu?

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Kısaca bir buçuk yaşında bir kızım var. Ayrılık aşamasındayım davamız henüz görülmedi.yuvama dinamit döşeyen babanesi ve dedesi ile 2-3haftada bir görüşüyoruz.en son görüşmemize babası da katıldı(baba görme değilde dede görme günü sanki) kızım geç yürüdü çok tehlikeli hareketleri. Ben olmadan panik oluyor yanında.
Neyse düzenli görüştürürken onlar en son bi hafta hasta olduk kaldı.sonra görüştük zaten neyse.
İki haftada bir görüşelim demiştim ama babanesinin işten cıkma saatinde 3 gündür arıyor.zaten kızım için görüşüyorum. Başka görüşmek istemiyorum.açıp düzgünbir dille rahatsız olduğumu 2 hafta sonra görüşeceğimizi söylesem bi türlü söylemesem bi türlü. Benim ve kızımın annemde bir düzenimiz var ve çalışıyorum.
İnsanlık bende kala kala bi hal oldu.
Evliliğimi katleden kendileri.kocam çirkeflik peşinde.diğerlerinin barıştırma planları olsa dahi hesapları başka.
Çekincelerim.görüş günü belirlense kızımı vaktinde getirmezler diye.
Babası sorumsuz annesi 12saat çalışıyor.dedesi hayvan bakıyor.benle beraber görmeleri daha işlerine geliyor aslında.gün belirlense babanesi izin gününü istediği gibi ayarlayamaz.en fazla babası belki ayarlar.inanın bu zamana kadar son görüşmemize kadar çocuğunu görmek için anne babasına katılmadı.ama uzaktan çifkef mesajlar yolladı.
Şimdi kesin çözümne olabilir?
Çocuğa bakarız diyorlar ama gerçekçi bulmuyorum.

Allah yardimciniz olsun demeye geldim :(
Boylelerine insanlik sizde kalmasin zira anlayan yok. Sanirim ben kesinlesinceye kadar gostermezdim. Zaten baba da orali degilmis. Babaanne dede ego tatmin edecek diye bosanma asamasinda kimseyi cekmezdim. Hele bir de yuvanizin yikilma sebebi onlarmis yuzune bakmazdim.

Allah yardimciniz olsun demeye geldim :(
Boylelerine insanlik sizde kalmasin zira anlayan yok. Sanirim ben kesinlesinceye kadar gostermezdim. Zaten baba da orali degilmis. Babaanne dede ego tatmin edecek diye bosanma asamasinda kimseyi cekmezdim. Hele bir de yuvanizin yikilma sebebi onlarmis yuzune bakmazdim.
Kızımın babası bi de cevap dilekçesine kızınla görüştürmediğimi yazmıştı.babası en son oğlunun açtığı davayı ben açtım zannediyordu çok tuhafıma gidiyor.bu nasıl bir yalana inanma işi.görüşmede baba görme günü ama dede babane görme gününe döndü iş.

Babanne, dedeye göre görüş günü ayarlamak zorunda değilsiniz. Çok istiyorsa eşiniz kendinde olduğu zaman görüştürür onlarla.Siz bu konuyla ilgili hiç muhatap olmayın.
Daha yasal bir şey olmadan tek başına çocuğumu vermedim onlara.zaten babası bir iki sevip anasına bırakır gider.zaten yasal olanı 2 haftada bir sabah 10 aksam 5 değil mi?ben çalıştığım için. Bir iki saat gösteriyorum gösterme talebi babane ve dededen geliyor.
Geçen doktora gittik dedesi kızım ben. O yüzden mi yüz buldular acaba

Ayrıca kafama çok takılan bir şey var. Yasal süreçte çocuğun görüş gününde çocuğu vaktinde getirmediklerinde şikayet edilirse ne cezası alıyorlar.madem ceza alıyorlar.bu babalarının zorla almaya nasıl çalışıyorlar çocukları

Yabı duvar cekmen gerekıyo bence. Muhatabın eşin değil mi? Onlar arıyorsa açma. Gerekırseavukatın arasın ne bileyim

Yabı duvar cekmen gerekıyo bence. Muhatabın eşin değil mi? Onlar arıyorsa açma. Gerekırseavukatın arasın ne bileyim
Eşim şu zamana kadat çocuk görme değil çifkeflik peşinde o çocuğu tek almak istiyor canının istediği vakitte anasının başına atacak.canının istediği vakitte getirecek.bi gidip kahveye kahveyi kapatıp gelir.gece bir de onların dengesiz bir hayatı var.çocuğumun dengesini de bozarlar.
dedesi merak ediyor.
maalesef hesapları bitmedi.daha elimde(onların ailecekediyolarına giren) mehirlerimin kalanı var.ben onun boşuna yakınlık gösterdiğini zannetmiyorum.

Avukatınızla konuşun, bir saati tarihi belli olsun.
Onun dışına da çıkmayın.
1.5 yaşındaki çocuğu yatılı vermezler zaten.
Düzenden bu kadar endişe etmeyin.

Avukatınızla konuşun, bir saati tarihi belli olsun.
Onun dışına da çıkmayın.
1.5 yaşındaki çocuğu yatılı vermezler zaten.
Düzenden bu kadar endişe etmeyin.
Avukatım hep ilk duruşma diyor.önce 1.5 yaşında çocuğa göre mi?sabah 10 akşam 5.ben düzene sadık olurum da onlar zor gibi.hala nasıl bir şikayet edilip ceza aldıklarını bilmediğim için onları neyle uyarırım bilmiyorum.
bana birşey demeselerde torunları için yanımda ses etmeselerde
hiç görmek istemiyorum onları zaten demin biraz bişeyler almış babanesi bana verdi.
Doyamıyorlar torunlarına.ileride amcası evlenince ilgileri azalır mı bilmiyorum.

Yeni konu açmak istemedim. Ön duruşmaya davacı katılmazsa ne olur acaba
benim avukatım olduğu için rahatim bu aşamada. Dava düşer mı?

Back
X