- 28 Kasım 2021
- 93
- 24
- 3
- 28
- Konu Sahibi Bebisvarmi
-
Var gibi canm ben goruyirm ikinci çizgiyiIki defa test yaptim ikiside boyle cikti sabah paylasim yaptim ama pek cevap alamadim lutfen bi bakabilirmisiniz adetime 3 gun var ama silik bir cizgi vargibi yoksa ben mi yaniliyorum
Insallah yaVar gibi canm ben goruyirm ikinci çizgiyi
Kaset test yapin yarın bence sabah ilk idrarinizlaInsallah ya
Kaset test icin erken degilmi bu erken gebelikya adetime 3 gun var dahaKaset test yapin yarın bence sabah ilk idrarinizla
Ben oğlumu adete iki gün varken kasetten öğrenmiştim ve ben erken gebelik testine inanmiyorm yanıltma çok okKaset test icin erken degilmi bu erken gebelikya adetime 3 gun var daha
Kaç dakkada çıktıKuruma çizgisi mi bakar miisnz
Bence sende kesin var cnm hayirlisi olsun insallahKuruma çizgisi mi bakar miisnz
Onu bilmiyirm işte cuma günü yapmistim acil durundan ötürü memlekete gittim geldiğimde boyleydiKaç dakkada çıktı
Uruma ola bilir benimde başıma geldi adet oldum hatta hangi test yapsam cizgi cıktı Umarım vardırOnu bilmiyirm işte cuma günü yapmistim acil durundan ötürü memlekete gittim geldiğimde boyleydi
Canım bnm iş karışık aslında biraz bir haftadır yapiyorum 2 saat sonra silik çıkıyor yada çıkmıyor kan verdim negatif cuma günü de bunu yaptımBence sende kesin var cnm hayirlisi olsun insallah
Belirti önceki haftalar kasık ağrısı oldu şuanda yok birde adet gecikmesi başka da yokBence tekrarla belirtilerinde varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?