bi bakar misiniz? acil

Jelibontadinda

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2015
193
40
13
28
ya sacma belki ama yarin icin on bes yirmi kisilik tatli hazirlicam. kremsanti kullanicam, alti ay once almistim kapali haldeydi, buzdolabinda degildi ama..son tuketim tarihi gecmismidir?? ya simdi markete gidip yenisini alamam babamda inat etmis gibi gidip almiyor bisey olmaz diyor.

uzerinde tarih yazmiyo bide kopurtmeyecegim kopurtunce anlasilirmis ama toz kullanicam.

Yapcagim tatlı da irmikli hindistancevizli top, toz halde konuluyomus kremsanti, siz yptiysaniz kopurtup koysam olur mu? Toz şeklinde koymayla farkedermi

ya sacma belki ama yarin icin on bes yirmi kisilik tatli hazirlicam. kremsanti kullanicam, alti ay once almistim kapali haldeydi, buzdolabinda degildi ama..son tuketim tarihi gecmismidir?? ya simdi markete gidip yenisini alamam babamda inat etmis gibi gidip almiyor bisey olmaz diyor.

uzerinde tarih yazmiyo bide kopurtmeyecegim kopurtunce anlasilirmis ama toz kullanicam.

Yapcagim tatlı da irmikli hindistancevizli top, toz halde konuluyomus kremsanti, siz yptiysaniz kopurtup koysam olur mu? Toz şeklinde koymayla farkedermi
Tarihi geçmişte olabilir risk almaya değer mi ya tarihi gectiyse ne olacak Allah korusun zehirlenebilirsiniz. Çöpe atın gitsin. Babanız gitmiyorsa siz gidin markete.

O tatlıyı hep yaparım canım.çok güzel oluyor.. Toz koymalisin. Paketi aç rengi kokusu falan düzgunse kullan bence.. Ne kadardır duruyor bilirsin paket az çok..

Benim gidecegimi anlar, trip gibi kendi gidEr Surat asar
Ben olsam kullanmam hatta geçen hafta mutfakta krem santi buldum alınmış ama unutulmuş tarihine baktım geçmiş çöpe attım gitti. 6 ay siz de kaldiysa uzun bir sürede markette kaldığını düşünün büyük ihtimalle geçmiştir tarihi.

O tatlıyı hep yaparım canım.çok güzel oluyor.. Toz koymalisin. Paketi aç rengi kokusu falan düzgunse kullan bence.. Ne kadardır duruyor bilirsin paket az çok..
6 ay önce almış. Ama birde markette kalan sürede önemli geçmiş olabilir tarihi.

Koku gönderme olsa keşke:) böyle kahve üstlerine koyulan krema gibi kokusu var,çirkin kokmuyo, parmagimla tadına baktım hafif şekerli bişey en az 6aydir en fazla 8aydir duruyo aslinda

Ben olsam kullanmam hatta geçen hafta mutfakta krem santi buldum alınmış ama unutulmuş tarihine baktım geçmiş çöpe attım gitti. 6 ay siz de kaldiysa uzun bir sürede markette kaldığını düşünün büyük ihtimalle geçmiştir tarihi.
Babam cok sakin böyle konularda, anlamadı bi ya onların tarihi çok uzun diyo kremsantiyle de hiç alakam yoktur ki kokusundan felan anlamam

6 ay önce almış. Ama birde markette kalan sürede önemli geçmiş olabilir tarihi.
Şimdi kendi kremşantime baktım :) fikir edinmek için :) 2016 10.ay son kullanma tarihi. Bir senesi var daha yanı. Alalida 2- 3ay falan olmuştur. O kadar kısa değil sureleri,kuru gıda olduğundan..bence geçmemiştir..sen bilirsin

Paketin acilma yerinde falan kabartma seklinde de olsa yok mu son kullanim tarihi? İç paketlerde de yazıyor çünkü

Back
X