Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm var gibi ama resmi daha yakın çeksen çok uzak anlasilmiyorArkadaşlar merhaba, adetimden 9 gün geçtikten sonra test yapmak istemiştim sonuc bu şekilde çıktı.. Sizce sonuc nedir?
Can'ım ikinci çizgi gözüküyor mu ?? Pek net göremedim de benArkadaşlar merhaba, adetimden 9 gün geçtikten sonra test yapmak istemiştim sonuc bu şekilde çıktı.. Sizce sonuc nedir?
Sanki silik bi çizgi var gibiArkadaşlar merhaba, adetimden 9 gün geçtikten sonra test yapmak istemiştim sonuc bu şekilde çıktı.. Sizce sonuc nedir?
Cnm var gibi kan ver hayırlı olsunBende tam emin olamadım cok silik bi çizgi.. Size sorayım dedim
Silik cnm gec döllenme olmuş yüksek ihtimalKizlar şimdi bu silik mi demek oluyor benimde böyleydi aynı ama ben negatif diyordum Allah Allah ben mi göremiyorum nedir anlamadım gitti
Canim bende catlatma ignesi olduktan 10 gün sonra yapmıştım aynı bu şekildi bu nasıl silik cnm çok kafama karıştı yok gibi catlatma ignesinin etkisi olabilir mi silik olmasında pekiSilik cnm gec döllenme olmuş yüksek ihtimal
İğne de olabilir ama 10 gün geçmiş üstünden tekrarlamadin mi testi arkadaş güzel cekememis ama ben görüyorum çok hafif bi cizgiCanim bende catlatma ignesi olduktan 10 gün sonra yapmıştım aynı bu şekildi bu nasıl silik cnm çok kafama karıştı yok gibi catlatma ignesinin etkisi olabilir mi silik olmasında peki
Yok cnm negatif diye üzülüyodum daha da yapmadım test o yüzden yarın da hafta sonu mecbur pazartesiyi beklicezİğne de olabilir ama 10 gün geçmiş üstünden tekrarlamadin mi testi arkadaş güzel cekememis ama ben görüyorum çok hafif bi cizgi
İnsallah cnm aynen öyle yapcam hayırlısı2 gün sonra tekrarlayın bence çizgi biraz koyulasırsa kan testi verirsnz
Yok cnm negatif diye üzülüyodum daha da yapmadım test o yüzden yarın da hafta sonu mecbur pazartesiyi beklicez
Simdi 14 gun gecti cnm yarın hafta sonuna cnm açık olursa alır yaparım insallahEczaneden al bi gebelik testı yarın iğnenin üstünden kaç gün gecti