Bi bakar mısınız !! Gebelik var mı??

Gzmgrsnl

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
34
1
36
32
Arkadaşlar merhaba, adetimden 9 gün geçtikten sonra test yapmak istemiştim sonuc bu şekilde çıktı.. Sizce sonuc nedir?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 202
Testi kameraya biraz daha yaklastirirsan daha net görünür. Silik bir şeyler var sanki

Bende tam emin olamadım cok silik bi çizgi.. Size sorayım dedim

Kizlar şimdi bu silik mi demek oluyor benimde böyleydi aynı ama ben negatif diyordum Allah Allah ben mi göremiyorum nedir anlamadım gitti

Silik cnm gec döllenme olmuş yüksek ihtimal
Canim bende catlatma ignesi olduktan 10 gün sonra yapmıştım aynı bu şekildi bu nasıl silik cnm çok kafama karıştı yok gibi catlatma ignesinin etkisi olabilir mi silik olmasında peki

Canim bende catlatma ignesi olduktan 10 gün sonra yapmıştım aynı bu şekildi bu nasıl silik cnm çok kafama karıştı yok gibi catlatma ignesinin etkisi olabilir mi silik olmasında peki
İğne de olabilir ama 10 gün geçmiş üstünden tekrarlamadin mi testi arkadaş güzel cekememis ama ben görüyorum çok hafif bi cizgi

İğne de olabilir ama 10 gün geçmiş üstünden tekrarlamadin mi testi arkadaş güzel cekememis ama ben görüyorum çok hafif bi cizgi
Yok cnm negatif diye üzülüyodum daha da yapmadım test o yüzden yarın da hafta sonu mecbur pazartesiyi beklicez

Back
X